Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώνται οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ


Papandreou-FaliroΣήμερα, μετά την ολοκλήρωση της 9η Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Οι υποψηφιότητες στις περισσότερες περιφέρειες δείχνουν να έχουν «κλειδώσει», ωστόσο έντονη είναι η ονοματολογία τόσο για την περιφέρεια Αττικής, όσο και για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Γιάννης Σγουρός, Κώστας Σκανδαλίδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου είναι οι επικρατέστεροι για να λάβουν το χρήσμα του ΠΑΣΟΚ για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.Τον κατάλληλο υποψήφιο απέναντι στον Παναγιώτη Ψωμιάδη καλείται να επιλέξει ο πρωθυπουργός για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου φέρεται να έχει δεχθεί αρνήσεις από το Χάρη Καστανίδη και το Γιάννη Μαγκριώτη. Πληφοροφίες θέλουν τον δεύτερο να έχει αλλάξει γνώμη.
Η Φώφη Γεννηματά, ο Γιάννης Μίχας και ο Γιαννης Μπουτάρης φέρονται να έχουν «κλειδώσει» για τα ψηφοδέλτια των δήμων Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» κατά την παρουσίαση των συμπερασμάτων από τα θεματικά Εργαστήρια τα οποία συνεδρίαζαν από το πρωί και τα οποία είχε επισκεφτεί.
Τη Κυριακή, πριν από την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές καθώς επίσης και του πολιτικού πλαισίου του ΠΑΣΟΚ, προγραμματίζεται εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Σωκράτη Ξυνίδη.
Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων, η οποία θα συνοδευτεί από την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θανάση Τσούρα, ενώ θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τα μέλη του Σώματος και θα ακολουθήσει η σύνοψη των αποτελεσμάτων από τον κ.Ξυνίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου