Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Beach Handball: Καλημέρα Πρέβεζα, Καλημέρα Λούτσα!

 
Το τουρνουά της Κέρκυρας αποτελεί πια παρελθόν και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη εκδήλωση στον Νίκο Πέρρο, ψυχή της διοργάνωσης και στο Δήμο Μελιτειέων του νησιού των Φαιάκων, που ήταν συνδιοργανωτής.

Από σήμερα η καρδιά του beach handball χτυπά στην Λούτσα Πρέβεζας, όπου όλα κινούνται σε ρυθμό ετοιμασιών για το τουρνουά. Όλοι περιμένουν με λαχτάρα την σπουδαία αυτή αγωνιστική εκδήλωση, καθώς συνδυάζεται και με την μεγάλη επιθυμία τους να απολαύσουν για λίγες ημέρες καταγάλανα νερά του Ιόνιου και τη μαγευτική περιοχή της Λούτσας του δήμου Φαναρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι το τουρνουά Beach Handball της Λούτσαςμ εντάσσεται στο καλεντάρι της επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ και αποτελεί την 4η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball τα τελικά του οποίου θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Ιουλίου στον Σχινιά Αττικής. 

Οι διοργανωτές προσπαθούν να επιλύσουν και την τελευταία λεπτομέρεια που έχει σχέση με τις συμμετοχές, τις αφίξεις και τη φιλοξενία των ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Nova Sport Fm καθημερινά ‘παίζει’ ειδικό σποτ της εκδήλωσης στο ραδιόφωνο και προσκαλεί τους φιλάθλους και λουόμενους της περιοχής αλλά και όλης της Ηπείρου, στην παραλία της Λούτσας στην Πρέβεζας να σπεύσουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

Το παρών θα δώσουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας με κορυφαίο εκπρόσωπο στους άνδρες τον Παναιτωλικό (4ος στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων- ΕΒΤ), την Ολλανδική Camelot (8η στο περσινό ΕΒΤ) και στις γυναίκες την AVANT GARDE (περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και φέτος 8η στην Ευρώπη).

Μεγάλες εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας θα έχουν εκτενή ρεπορτάζ για τη διοργάνωση ενώ πολλές επιχειρήσεις θα συμβάλλουν με τις χορηγίες τους στην αρτιότητα της διοργάνωσης. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου