Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πλήρης υποτέλεια του πρωθυπουργού - ανδρείκελου απέναντι στον Ερντογάν

Η γερμανοτραφής οθωμανική κυβέρνηση της Ελλαδας ολοκλήρωσε το έγκλημα της προδοσίας του ηγέτη των Κούρδων κατά τη σημερινή συνάντηση Ερντογάν – Παπανδρέου. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Politicsnews, ο Ερντογάν μετά την λήξη της συνάντησης δήλωσε: "μιλήσαμε για την βία των Κούρδων και τις τροκρατικές πρακτικές που ακολουθούν"!
Η δήλωση είναι επίσημη και βέβαια μην περιμένετε διάσκεψη από την "Ελληνική" πλευρά.
Μιλάμε για την απόλυτη υποτέλεια, την έσχατη ταπείνωση, την ηθική δολοφονία και βέβαια την πλήρη “πτώχευση” μίας χώρας από τον περιφερόμενο θίασο της "νέας διακυβέρνησης".
Μέχρι πρότινος θα μιλούσαμε για έναν πρωθυπουργό – ανδρείκελο που τελεί καταστροφικό έργο λόγω αγνωσίας και "ανικανότητας". Τώρα μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά για τον ηθικό αυτουργό της εξαπάτησης ενός λαού, τον αδίστακτο εκτελεστή μίας αμφίπλευρης εκποίησης όλων των εννοιών που χαρακτηρίζουν ένα Έθνος. Την στάση ζωής, την περιουσία, την φιλοσοφία ακόμα και τον ίδιο τον σκοπό ύπαρξης του.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει πλέον να επιλέξει εάν θα υποταχθεί στα σχέδια του Γιώργου Παπανδρέου.
Είτε θα συρθεί στην οικονομική εξαθλίωση και την πνευματική εξαχρείωση, ή θα αντισταθεί, θα εξεγερθεί και θα τιμωρήσει τον ..."ηγεμόνα" και την κουστωδία του με τρόπο παραδειγματικό ΤΩΡΑ που οι πληγές είναι ακόμα αναστρέψιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου