Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ


"Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά"… λέει ο θυμόσοφος λαός. Τι εννοεί μ' αυτό; Ότι, όποιος παίζει παιχνίδια, γνωρίζει πάντα πως υπάρχει πιθανότητα να χάσει με την ίδια λογική που κάποιος, ο οποίος πίνει, γνωρίζει ότι μπορεί να μεθύσει. Η τοκογλυφία είναι ένα τέτοιο παιχνίδι... Αυτός, ο οποίος παίζει τέτοια παιχνίδια, είναι βέβαιον ότι γνωρίζει το ρίσκο του παιχνιδιού του. Ρισκάρει να "φορτώσει" το θύμα του με τόσα "χρέη", που στο τέλος να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στις υποχρεώσεις του και να βαρέσει "πιστόλι". Να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να ξεπληρώσει τον τοκογλύφο και άρα να την "πατήσει" ο ίδιος το τοκογλύφος. Ο τοκογλύφος, έχοντας γνώση αυτού του ρίσκου, θα πρέπει να διασφαλίσει τον τρόπο να πάρει τα δανεικά με όποιον τρόπο και μέσο μπορεί...
Να τα πάρει και μάλιστα υπό δυσμενείς συνθήκες, εφόσον δεν έχει τη συμπάθεια και την υποστήριξη κανενός. Ο τοκογλύφος, ακόμα κι όταν έχει "δίκιο", είναι μισητός. Στις λίγες περιπτώσεις, όπου ο ίδιος "χάνει", εξακολουθεί να είναι ο μισητός …και αυτός, ο οποίος τον "αδικεί", να είναι ο συμπαθής. Αυτό είναι λογικό. Κανένας δεν λυπάται έναν τοκογλύφο, όταν αυτός χάνει χρήματα. Ακόμα περισσότερο κανένας δεν λυπάται ένα τέτοιο ζώο, όταν με την τοκογλυφία του αδικεί έναν ολόκληρο λαό, κλέβοντάς του τις συντάξεις και απειλώντας την εθνική του ύπαρξη.
Αυτήν την απομόνωση από πλευράς των λαών φοβούνταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι "δάνειζαν" στην Ελλάδα υπό συνθήκες διαφθοράς. Οι άθλιοι, οι οποίοι διέφθειραν τους πάντες, για να δημιουργήσουν στη χώρα ένα δυσβάστακτο "απεχθές" χρέος. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι, "λαδώνοντας" Μητσοτάκηδες και Σημίτηδες, "φόρτωναν" έναν λαό με δυσβάστακτο χρέος. Ένα ελληνικό "φέσι" στην εβραϊκή τοκογλυφική συμμορία της Goldman Sachs και της Deutsche Bank θα ήταν καταστροφικό για τους Εβραίους και λυτρωτικό για τους Έλληνες υπό τους πανηγυρισμούς και τις επευφημίες ολόκληρου του Πλανήτη.
Για να μην συμβεί αυτό, οι πονηροί Εβραίοι τοκογλύφοι έκαναν το εξής: Επιχείρησαν —και μέχρι στιγμής δείχνουν να το καταφέρνουν— να μεταβιβάσουν τις ελληνικές υποχρεώσεις σε έναν Διεθνή Οργανισμό, όπως είναι το ΔΝΤ. Έναν διεθνή οργανισμό, τον οποίο ελέγχουν απόλυτα, μέσω του Εβραίου Στρος Καν. Ταυτόχρονα, για να μην "γελάνε" οι λαοί με ένα πολύ πιθανό ελληνικό "πιστόλι", έβαλαν ανάμεσα στους δανειστές της Ελλάδας και τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Γι' αυτόν τον λόγο "κατασκεύασαν" τον μικτό "μηχανισμό" στήριξης. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν θεμελιώδες γι' αυτούς να λειτουργούν τα πάντα υπό τον συντονισμό του ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν χρήσιμο το ΔΝΤ.
Το ΔΝΤ μπήκε ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ιδιώτες δανειστές της, για να "μετατρέψει" τις ιδιότητες των εμπλεκομένων και να μεταφέρει τις υποχρεώσεις. Το ΔΝΤ λειτουργεί σαν ένα "χωνί-μετατροπέας". Τα χρέη της Ελλάδας απέναντι στους τοκογλύφους "μπαίνουν" συνολικά μέσα σ' αυτό και μετατρέπονται κατά την "έξοδό" τους σε χρέη της Ελλάδας απέναντι σε Διεθνείς Οργανισμούς. Τα "μαχητά" και "διαπραγματεύσιμα" χρέη απέναντι στους ιδιώτες απατεώνες του Πλανήτη γίνονται "μη μαχητά" και "μη διαπραγματεύσιμα" χρέη απέναντι σε Διεθνής Οργανισμούς και Κράτη.
Από τη στιγμή που η εβραϊκή συμμορία το κατάφερε αυτό, ήταν εύκολη η μεθόδευση. Χρησιμοποιώντας χρήματα του Διεθνούς ταμείου, αλλά και των ευρωπαϊκών λαών, "δίνει" στην Ελλάδα χρήματα, για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι. Το εβραϊκό ΔΝΤ στο όνομα των Ελλήνων δανείζεται χρήματα από τους λαούς, για να ξεπληρώσει τους Εβραίους τοκογλύφους και μετακινεί τα ελληνικά χρέη στους λαούς. Ξεπληρώνονται οι τοκογλύφοι και τα χρέη της Ελλάδας απέναντι σ' αυτούς γίνονται χρέη της Ελλάδας απέναντι στο ΔΝΤ και στους ευρωπαϊκούς λαούς.
Γι' αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν να της δώσουν δάνειο 20 δις ευρώ και στη συνέχεια έφτασαν να της δίνουν πάνω από 120 δις ευρώ. Δίνουν "πολλά" στην Ελλάδα, όχι από "αγάπη" προς αυτήν, αλλά γιατί είναι "πολλά" τα προσδοκώμενα κέρδη των τοκογλύφων. Αυτό είναι το κόλπο της εβραϊκής συμμορίας. Εξαιτίας του ΔΝΤ δεν χρωστάμε στην εβραϊκή συμμορία των ιδιωτών τοκογλύφων, αλλά σε έναν διεθνή οργανισμό και στους λαούς της Ευρώπης.
Αυτό ήταν το όλο κόλπο των τοκογλύφων. Γιατί; Γιατί μόνον έτσι διασφαλίζονταν τα κλοπιμαία τους. Δεν είχαν καμία άλλη διασφάλιση ως ιδιώτες απέναντι σε ένα κυρίαρχο κράτος. Ένα κράτος έχει εξασφαλισμένη την "ασυλία", όταν έχει απέναντί του ιδιώτες πιστωτές και τις απαιτήσεις τους. Έχει την "ασυλία" του ακόμα κι όταν βαράει "κανόνι" με κίνδυνο να τους καταστρέψει. Αυτήν την "ασυλία" την χάνει μόνο όταν στις θέσεις των ιδιωτών τοκογλύφων μπαίνουν Διεθνής Οργανισμοί και κράτη. Τώρα αρχίζει ο αναγνώστης και βλέπει το "πάζλ" και συνδέει τους "πρωταγωνιστές" μεταξύ τους.
Ο Εβραίος Τρισέ ξεκίνησε την επίθεση εναντίον των ελληνικών ομολόγων μόλις ο Εβραίος Γιωργάκης ανέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα. Την επίθεση του Εβραίου Τρισέ υποβοήθησε ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος μέσω της Moodies "υποτίμησε" την ελληνική πιστοληπτική ικανότητα. Σ' αυτήν την επίθεση όρμηξαν και θησαύρισαν οι γνωστοί Εβραίοι κερδοσκόποι τύπου Σόρος, Goldman Sachs κλπ.. Για να μην έχουν προβλήματα αυτά τα εβραϊκά "σκυλιά" της κερδοσκοπίας, θέλησαν να "διαβάλουν" την Ελλάδα στο παγκόσμιο κοινό, το οποίο θα αντιδρούσε σε ένα τέτοιο μαζικό έγκλημα.
Από αυτήν την ανάγκη των τοκογλύφων ξεκίνησε η μεγάλη "λασπολογία" της Ελλάδας …κυρίως από τα εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνή ΜΜΕ τύπου Ουάσιγκτον Ποστ, Νιού Γιόρκ Τάιμς και των "μερντοχικών" βρετανικών μέσων. Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ο Τρισέ ή ο Στρος Καν είναι εκτός από μεγαλοστελέχη διεθνών οργανισμών και μεγιστάνες οι ίδιοι; Είναι μέλη μιας συμμορίας τοκογλύφων, την οποία οι ίδιοι τη διευκολύνουν στις δραστηριότητές της, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τις οποίες κατέλαβαν, εξαιτίας αυτής της συμμορίας. Απλά πράγματα.
Αυτή η συμμορία έκανε "διεθνές" το πρόβλημα της Ελλάδας. Γι' αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Σαρκοζί "φώναζε" για την ανάγκη να "βοηθηθεί" η Ελλάδα από τους ευρωπαϊκούς λαούς. Αγωνιούσε για τα χρήματα των ομοεθνών του Εβραίων. Βιαζόταν να δώσει χρήματα των Γάλλων ή των Γερμανών πολιτών στα εβραϊκά τοκογλυφικά θηρία. Γι' αυτόν τον λόγο ολόκληρος Πρόεδρος των ΗΠΑ συζητούσε με την Καγκελάριο της Γερμανίας για το ελληνικό "πρόβλημα". Δύο "υγιείς" δυνάμεις, οι οποίες χρωστάνε από κοινού δεκάδες τρις —και απειλούν να τινάξουν τον Πλανήτη στον αέρα— ασχολούνταν με τα ψίχουλα της Ελλάδας.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, όλα αυτά ήταν εκ του πονηρού. Οι πάντες αγωνίζονταν να σώσουν τα χρήματα της συμμορίας. Οι πάντες φοβούνταν μη τυχών και η ελληνική κυβέρνηση βαρέσει "κανόνι" 250 δισεκατομμυρίων στους τοκογλύφους της "ερήμου". Για να αποφύγουν το ενδεχόμενο αυτό, χρησιμοποίησαν το ΔΝΤ. Ο Εβραίος Μπενράνκε της FED έδωσε το χρήμα στον Εβραίο Στρος Καν να ξεπληρώσει όλους τους Εβραίους τοκογλύφους και να μεταβιβάσει τα ελληνικά χρέη στους Διεθνείς Οργανισμούς και τους λαούς. Με τι είδους "υποθήκη" από την πλευρά της Ελλάδας; Την ίδια της την ύπαρξη. Το ίδιο της το Δημόσιο Κεφάλαιο.
Με τη δημοσιοποίηση του μνημονίου της δανειακής σύμβασης του ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης άρχισαν ν' αποκαλύπτονται αυτά, τα οποία μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστα μυστικά. Η Ελλάδα και τυπικά πλέον βρίσκεται υπό ξένη κατοχή …Με έναν πρωθυπουργό σε ρόλο "Τσολάκογλου", δεχόμαστε ταπεινωτικές και αποικιοκρατικές συνθήκες …Με μια κυβέρνηση, η οποία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα "αφεντικά" της …Με μια κυβέρνηση, που αποκαλύπτεται πλέον ότι υπογράφει νομοθετήματα "άνωθεν" και "έξωθεν" κατασκευασμένα, βαδίζουμε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτά περιγράφονται στο πιο κάτω κείμενο, το οποίο είναι μέρος του περίφημου Μνημονίου της Προδοσίας. Ούτε οι Ναζί δεν τόλμησαν να μας βάλουν να υπογράψουμε τέτοια πράγματα.


πηγή: aliartos-city.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου