Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Συγκλονίζει το ΠΑΣΟΚ το σκάνδαλο Ξυνίδη!

Ισχυρούς τριγμούς προκαλεί στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» το «κουβάρι» των αποκαλύψεων που ξετυλίγεται σε βάρος του γραμματέα του Κινήματος, Σ. Ξυνίδη, σε σχέση με την εμπλοκή του στην υπόθεση Βατοπεδίου. Οι αποκαλύψεις που μέρα με τη μέρα φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον κ. Ξυνίδη, εξαιτίας του ρόλου που διαδραμάτισε από το 2001 στην επίμαχη υπόθεση, έχουν σημάνει «συναγερμό» στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες η «τύχη» του γραμματέα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ήδη καταφθάσει πληροφορίες περί νέων αποκαλύψεων σε βάρος του κ. Ξυνίδη, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει επί της ουσίας να αποκρούσει τις σε βάρος του κατηγορίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της πρώτης απόφασης της Επιτροπής Λιμένος Λάγος, η οποία συναινούσε στο να αποδοθούν απευθείας στο μοναστήρι εκτάσεις που ανήκαν στον λιμένα του Πόρτο Λάγος και ουσιαστικά άνοιγε το δρόμο για τις μετέπειτα διεκδικήσεις της Μονής στη Θράκη, υπάρχουν και άλλες αποφάσεις που φέρουν την υπογραφή του νυν γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και τότε άτυπου νομικού συμβούλου και μέλους του Δ.Σ. της Επιτροπής Λιμένος.
Μάλιστα, μία εκ των αποφάσεων αυτών, που αναφέρεται σε «επανακαθορισμό χώρων που αποχαρακτηρίζονται από Χερσαία Ζώνη Λιμένα Λάγος» και σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρει την υπογραφή του κ. Ξυνίδη «εξαφανίστηκε» από το αρχείο του Λιμενικού Ταμείου Λάγους.
Χαρακτηριστικά, σε σχετική αίτηση που έγινε προ δύο ημερών προς το Ταμείο να δημοσιοποιηθεί η εν λόγω απόφαση, αφού δόθηκε η απάντηση ότι το έγγραφο δεν υπάρχει πλέον στην Υπηρεσία, επισημάνθηκε πως «σας γνωρίζουμε ότι όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στην Υπηρεσία μας στοιχεία η αριθ. 12/03/08-10-2001 Πράξη της λιμενικής Επιτροπής Λάγος υφίσταται καταγεγραμμένη στο βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων της εν λόγω Επιτροπής και δεν έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου εξερχόμενου εγγράφου προς έγκριση». Δηλαδή, το «καυτό» για τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ νέο έγγραφο έκανε «φτερά».
Πέραν αυτού, όμως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η υπογραφή του κ. Ξυνίδη «φιγουράρει» και σε έτερη απόφαση της Επιτροπής, που αποδέχεται πρόταση αρχιτέκτονα μηχανικού της περιοχής Ξάνθης για «τοπογραφικό διάγραμμα» των ορίων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Λάγος, μετά τον αποχαρακτηρισμό της ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής στην περιοχή!
Όλα αυτά εγείρουν σύμφωνα και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έχουν αρχίσει να βάλουν με σφοδρότητα κατά του γραμματέα, πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.
Επισήμως, η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της τοποθετήθηκε με πολύ προσοχή στο θέμα, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί επί της ουσίας αλλά και να υιοθετήσει και τα περί εκβιασμού που επικαλείται ο γραμματέας για να αιτιολογήσει τις αποκαλύψεις σε βάρος του. «Αυτό θα ρωτήσετε τον κ. Ξυνίδη, ο οποίος, από όσο γνωρίζω, είναι ανοιχτός ως προς το να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή, αν του ζητηθεί και προς διευκρινίσεις ή οτιδήποτε αφορά αυτή την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου