Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο κύριος...κωλοτούμπας



Αναγκαστικά "ναι"

Φραστική επίθεση στα δύο μεγάλα κόμματα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τα ότι με τη διακυβέρνησή τους αύξησαν το δημόσιο έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να διαβεβαιώσει ότι «θα βρεθούν και θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι, που οδήγησαν τη χώρα στη λαιμητόμο».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι θα υπερψηφίσει τα μέτρα, γιατί, όπως είπε, η απόφαση που πρέπει να πάρουν τα κόμματα σήμερα είναι
«αν θα εκτελεστεί η χώρα, ή αν θα την αφήσουμε να πέσει σε κώμα».«Σήμερα, ψηφίζουμε αν θα έχει μισθό από τη πρώτη του μήνα ο δημόσιος υπάλληλος, ή αν θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι. Αν κάποιος με επιχειρήματα και συγκεκριμένα, μου πει ότι μπορεί να γίνει αυτό χωρίς την είσοδο μας στο ΔΝΤ και να βρούμε τα 10 δισ με άλλο τρόπο, θα προστρέξω», τόνισε και απευθυνόμενος στην ΝΔ πρόσθεσε: «Αν το ΠΑΣΟΚ είχε 149 ψήφους, τι θα ψηφίζατε; Πτώχευση της χώρας;»

Στη συνέχεια, μίλησε «για ώρα ευθύνης». Αιτιολογώντας, δε, τη στάση του κόμματός του, ανέφερε δηκτικά: «Προσερχόμαστε στο "ναι", όπως η κ. Μυλωνά και η κ. Παναγοπούλου, που πήγαιναν τα λύτρα για να σώσουν τον άντρα τους. Και εμείς σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε λύτρα για τη πατρίδα, γιατί διαφορετικά μπορεί να εκτελεστεί».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για «αδύναμη κυβέρνηση» που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της και πρόσθεσε ότι η μόνη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση «για να προστατέψουμε τον ελληνικό λαό από τα μέτρα, που κρύβει σήμερα, και θα φέρει αύριο με Προεδρικά Διατάγματα».

Μίλησε ακόμα για σπίθα που είναι έτοιμη να ανάψει, τονίζοντας ότι «όταν επικρατεί η λογική του όπλου, κανείς δεν υπογράφει ότι τα χθεσινά, θα είναι και τα τελευταία επεισόδια».

«Με μεγάλο πόνο πηγαίνουμε σε μια αναγκαστική εκχώρηση του "ναι". Θα είμαστε, όμως, εκεί να σας περιμένουμε και να σας ελέγχουμε τι θα κάνετε», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και ακολούθως, άσκησε έντονη έντονη κριτική για «"τα παράθυρα με δωδεκάρια", που αφήνει η κυβέρνηση με τους μισθούς των προέδρων και των διοικητών ΔΕΚΟ» για να προσθέσει: «Να βάλουμε οροφή τα 4.000 ευρώ. Για να μπορούμε να πούμε και στον συνταξιούχο και στον εργαζόμενο ότι δεν θα πάρει το επίδομα και θα του κοπεί ο μισθός του», πρόσθεσε.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου