Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έξι οι προσαγωγές στην αντιτρομοκρατική

Έξι οι προσαγωγές στην αντιτρομοκρατική

Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ή δύο γυναίκες που θεωρούνται μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης έχουν προσαχθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ανακρίνονται. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Θ. Κοκαλάκης, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το εάν οι προσαχθέντες συνδέονται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι προσαχθείς συνδέονται με τον Επαναστατικό Αγώνα.....
Μάλιστα, στο σπίτι ενός εκ των προσαχθέντων στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν προκηρύξεις, ιδιόχειρα σημειώματα που αφορούν κείμενα τρομοκρατικής οργάνωσης, σφραγίδα της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», καθώς και υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή βομβών.
Ο Κοκαλάκης, μίλησε για προσαγωγές, αλλά κατά δημοσιογραφικές πηγές πρόκειται για συλλήψεις και δήλωσε παράλληλα ότι οι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες σε συνθήκες μεγάλης μυστικότητας, ενώ διενεργούνται κατ' οίκον έρευνες και έρευνες σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής για πιθανούς συνεργούς.
Έτσι, οι αρχές ύστερα από έφοδο σε παλιά κατοικία στην Νέα Ιόνια, βρήκαν προκηρύξεις που παραπέμπουν στον Επαναστατικό Αγώνα, ενώ στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και σε άλλα σπίτια βρέθηκαν υλικά κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, δεν βρέθηκαν όπλα. Επίσης, να σημειώσουμε πως έχει ερευνηθεί ακόμη ένα σπίτι στη Γαλάζια Ακτή και άλλα σπίτια σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Τέλος, την προσαγωγή των έξι, φαίνεται να «βοήθησε» η αιματηρή συμπλοκή στη Δάφνη κατά την οποία έπεσε νεκρός ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας.
ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου