Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Στην …. αντεπίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά ο ΥΠΟΙΚ

Στην …. αντεπίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά ο ΥΠΟΙΚΣτην ….αντεπίθεση -αναφέρουν τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ-  πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και απαντώντας στην  κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.
«Σαμαράς ίσος Καραμανλής» ….ήταν η επιχειρηματολογία του κ.Παπακωνσταντίνου απέναντι στην επιχειρηματολογία με  αριθμούς που έχει παραθέσει ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας πως «ο άνθρωπος είναι σε πραγματική απόγνωση … λέει παραμύθια για μικρά παιδιά στους πολίτες».
Πέραν τούτων όμως και επί της ουσίας  …μηδέν! Απέφυγε να …..αναφερθεί στους αριθμούς !!!! Οι πολίτες φυσικά έβγαλαν τα  συμπεράσματά τους!
Απαντώντας δε στην κριτική που δέχεται ο Πρωθυπουργός για προγενέστερες διαβεβαιώσεις του περί μη αναγκαιότητας προσφυγής στο ΔΝΤ σημείωσε πως όντως το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι δεν θα χρειαστεί να προσφύγουμε στο ΔΝΤ, αλλά όταν ήρθε στην κυβέρνηση τότε είδε τι πραγματικά είχε συμβεί στην οικονομία και έτσι αναγκάστηκε να προσφύγει σε αυτή τη λύση.
Εντύπωση όμως  προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου παραθέτει την ως άνω επιχειρηματολογία  από το πάνελ των δημοσιογράφων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ,δεν βρίσκεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να του υπενθυμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ  δεν τα έλεγε αυτά μόνο πριν έρθει στην εξουσία (και δεν …ήξερε τα οικονομικά του κράτους), αλλά και αφού είχε έρθει και στην εξουσία ( και άρα ήξερε πολύ καλά τα οικονομικά του κράτους).
Θα μπορούσαν να του υπενθυμίσουν οι …. «έγκριτοι δημοσιογράφοι» την συνέντευξη του Θ. Πάγκαλου στην  εφημερίδα του ομίλου   που…. εργάζονται! Στο «Βήμα» την 21η Φεβρουαρίου 2010 υπό τον τίτλο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ»!
Εκεί όπου ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωνε ορθά κοφτά στην ερώτηση εάν «Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ;» ότι :«Ναι! Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια…..  Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και Δεν θα το κάνουμε».
Αυτά στις 21 Φεβρουαρίου, πέντε μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.
Δεν το γνώριζαν οι δημοσιογράφοι του πάνελ; Δεν νομίζω!
Έχει καταντήσει φαρσοκωμωδία  στο θέατρο του παραλόγου το θέμα της ενημέρωσης. Οι Νεκροθάφτες του παρόντος και οι ταριχευτές του μέλλοντος , αναμείχθηκαν αλχημικά με τους  χειριστές της διαχείρισης και αναδομήθηκαν σε κατασκευαστές της χειραγώγησης.
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου