Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΤετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΔΝΤ εγκρίνει…


Την… έγκριση του ΔΝΤ έχει το νέο κυβερνητικό σχήμα και ιδιαίτερα τέσσερις υπουργοί. Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ εγκρίνουν πρώτον από όλους το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θεωρώντας πως η διατήρησή του σηματοδοτεί τη συνέχεια της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει μαζί του.
Θετική είναι η εικόνα τους και για τον Γιάννη Ραγκούση,
αφού τα στελέχη της τρόικας έχουν επανειλημμένως αναφερθεί με θερμά λόγια στον Καλλικράτη, και στον ορθολογισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μια προσπάθεια μείωσης των δαπανών. Ελπίδες έχουν και για το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αν και δεν έχουν συνεργαστεί μαζί του. Πάντως, έχουν θετική εικόνα από τις ενημερώσεις που τους έχει κάνει και εκτιμούν πως “ένας ικανός άνθρωπος αναλαμβάνει το πιο δύσκολο και σημαντικό έργο των επόμενων μηνών ώστε να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα που λέγεται ανάπτυξη”.
Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος πιστώνεται τις πιο δύσκολες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και στο εργασιακό και μέσα από αυτό το πρίσμα θεωρείται θετική η ανάληψη του τομέα της υγείας που απαιτεί τόλμη. Την ίδια στιγμή, μεθαύριο θα αποφασιστεί η εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου από το εκτελεστικό συμβούλιο του ΔΝΤ, με βάση έκθεση εμπειρογνωμόνων όπου θα τονίζεται ότι η Ελλάδα υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου