Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Oι Γάλλοι στηρίζουν την πολιτική Σαρκοζί για τις απελάσεις

ImageΙσχυρή είναι η υποστήριξη των Γάλλων στις απελάσεις και στη διάλυση των καταυλισμών Ρομά σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Figaro. Στο μέτωπο της ασφάλειας ο Σαρκοζί έρχεται πρώτος στην εμπιστοσύνη των Γάλλων. Η δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Opinionway που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Figaro αποκαλύπτει ότι οι ενέργειες των γαλλικών αρχών κατά των Ρομά που βρίσκονται παράνομα στη χώρα υποστηρίζονται σε μεγάλο ποσοστό από τους Γάλλους.

Οι απελάσεις των Ρομά που δεν έχουν χαρτιά για νόμιμη παραμονή εγκρίνονται από το 65% των Γάλλων. Επίσης, το 69% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι διάκεινται ευνοϊκά στη διάλυση ορισμένων καταυλισμών των Ρομά, σύμφωνα με την έρευνα.
Η σύνδεση της παρουσίας των Ρομά στη Γαλλία με την εγκληματικότητα και η απόφαση για τη διάλυση καταυλισμών και τις μαζικές απελάσεις προς Ρουμανία και Βουλγαρία έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις της γαλλικής αντιπολίτευσης και διαφόρων οργανώσεων.
Παρά την πολεμική, ο Νικολά Σαρκοζί δηλώνει αμετακίνητος για τις απελάσεις. Μετά από δύο σειρές πτήσεων την περασμένη εβδομάδα, δύο αεροσκάφη ειδικά ναυλωμένα που μετέφεραν 284 Ρομά από τη Ρουμανία ή τη Βουλγαρία προσγειώθηκαν την Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.
Από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι ο Νικολά Σαρκοζί είναι το πρόσωπο που εμπιστεύονται περισσότερο οι Γάλλοι στον τομέα της ασφάλειας με ποσοστό 28%. Τη  δεύτερη θέση κατέχει η Μαρί Λεπέν, κόρη του αρχηγού του γαλλικού εθνικού μετώπου, με ποσοστό 18%, η οποία ξεπερνά και την πρόεδρο των Σοσιαλιστών Μαρτίν Ομπρί αλλά και την πρώην προεδρική υποψήφια Σεγκολέν Ρουαγιάλ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου