Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ καταγράφει πτώση μεγαλύτερη του εισερχόμενου, εκτιμούν παράγοντες της αγοράς. Δηλαδή, τα... Τα σπασμένα της κρίσης

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ καταγράφει πτώση μεγαλύτερη του εισερχόμενου, εκτιμούν παράγοντες της αγοράς. Δηλαδή, τα ξενοδοχεία μας αν γεμίσουν φέτος το καλοκαίρι θα είναι με ξένους κι όχι με Ελληνες. Η κυβέρνηση συστηματικά ασχολείται με το εάν μπορεί ή εάν αξίζει να κάνει κάτι για να προσελκύσει ξένους τουρίστες (φέτος δεν έκανε τίποτα, ελλείψει χρημάτων).

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ποτέ με τους Ελληνες τουρίστες και με το πολύ σοβαρό πρόβλημα που δημιουργούν οι μεγάλες διαφορές τιμών: Ιδιαίτερα χαμηλές είναι αυτές που προσφέρονται στους μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς του εξωτερικού και τιμές… «όπου σε πιάσω» για τους Ελληνες.
ΕΤΣΙ, ΦΕΤΟΣ, Η ΠΤΩΣΗ στις διανυκτερεύσεις Ελλήνων σε ελληνικά ξενοδοχεία θα μετρηθεί με διψήφιο ποσοστό, ενώ οι προσφορές που έγιναν στους τουρ οπερέιτορ συγκρατούν τις απώλειες στις αφίξεις από το εξωτερικό. Και οι Ελληνες που «δεν τους περισσεύουν» μένουν σε εξοχικά φίλων ή πάνε στο χωριό ενώ όσοι διαθέτουν χρήματα για διακοπές σκέφτονται εάν αξίζει να… μείνουν Ελλάδα ή να επισκεφθούν μια ξένη χώρα.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. Δεν τίθεται μόνο για να απολαύσουν οι Ελληνες φθηνότερες διακοπές εντός συνόρων. Η αύξηση του μη επιδοτούμενου εσωτερικού τουρισμού θα μπορούσε να δώσει δουλειά σε ανθρώπους που απασχολούνται σε τουριστικές υπηρεσίες, χρήμα σε επιχειρήσεις, έσοδα στο Ελληνικό Δημόσιο (εάν μπορέσουν κάποτε να τα βρουν οι ελεγκτικές αρχές). Είτε το πακέτο είναι «all inclusive» είτε κλασικού τύπου, τα έσοδα τα έχουν όλοι ανάγκη αυτή την περίοδο. Οχι όμως να πληρώνει ο Ελληνας τουρίστας τα «σπασμένα» της κρίσης και στις διακοπές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου