Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τι θα συμβεί εάν το ΣτΕ κρίνει κατά του Μνημονίου;

Ας μην είμαστε αφελείς. Η χωρά μας με την υπογραφή της κυβέρνησης έχει παρατηθεί κάθε προστασίας και δικαιωμάτων που εγείρει η εθνική της ανεξαρτησία. Το ΣτΕ  λοιπόν αποτελώντας εθνική Αρχή μετά από το μνημόνιο καθίσταται απλά Άκυρο. Όπως ο υπουργός Οικονομικών.
Το πιο πιθανό θα είναι να πιστοποιηθεί η  ακυρώτητα  του ΣτΕ.
Εγείρεται ακόμη και το ερώτημα για το  εάν μπορεί να δικαιοπρακτεί το ΣτΕ δεόμενου ότι (αν δεν κάνω λάθος) αρμόδια όργανα για τις διαφορές του Μνημονίου είναι τα Αγγλικά Δικαστήρια. Οπότε εάν το ΣτΕ αποφανθεί κατά του Μνημονίου η Κομαντατουρ (εεχμ  συγγνώμη μπερδεύτηκα..)
η τρόικα σε μια ακραία ίσως εφαρμογή της εξουσίας της μπορεί ακόμη και να εκτελέσει τα μελή του για να προστατέψει την ηρεμία στην χωρά. Σίγουρα όμως θα αγνοήσει την απόφαση αρχειοθετώντας την στο μεγάλο καλάθι που γράφει “Ψηφισματα κατεχόμενων Πολιτών”
Η πείρα όμως από το Δίστομο έχει δείξει ότι σε περιπτώσεις οργανωμένης αντίστασης υπάρχουν Αντίποινα εναντίων αμάχων και Γυναικόπαιδων. Το παράδειγμα της Ουγγαρίας διδάσκει ότι την Νίκη στα δικαστήρια οι άμαχοι Ούγγροι της πλήρωσαν με άνοδο του ΦΠΑ.
Πλην αυτών είναι νομίζω αντιληπτό ότι στις κατεχόμενες χώρες η τοπική Δικαστική εξουσία περιορίζεται σε εκδώσεις αδειών  διαζυγίων και κληρονομικές υποθέσεις.
Οπότε κύριοι ένα πράγμα χρειάζεται πλέον η Χώρα μας
Μια ανεξάρτητη κυβέρνηση που δεν θα σεβαστεί την υπογραφή της παρούσας και θα πετάξει έξω τους ξένους και στην φυλακή όσους υπόγραψαν ή ψηφίσαν υπέρ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου