Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Περί ανασχηματισμού και …αφορισμού

Περί ανασχηματισμού και …αφορισμού

Κυριακή , ημέρα σχόλης! Ας δούμε λοιπόν με τα μάτια της Χριστίνας (Χρ.ΚοΡ) τις τελευταίες κινήσεις στο σκάκι του ανασχηματισμού που κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Οι βασικές αλλαγές έχουν αποφασιστεί. Μένουν κυρίως τα αγκάθια. Σύμφωνα με πηγές της «Ε»:
- Ο Παύλος Γερουλάνος φέρεται να επιστρέφει
στο στενό επιτελείο του Μαξίμου. Θα αναλάβει υπουργός Επικρατείας στη θέση του Χάρη Παμπούκη με ρόλο κυρίως την επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης. Δεν του αρέσει η ιδέα του καθημερινού μπρίφινγκ. Ή θα κρατήσει τον Γ. Πεταλωτή, που όμως δεν θεωρείται ότι αποδίδει τα δέοντα, και θα του κάνει εντατικά ή θα αναζητήσει αντικαταστάτη του. Στο υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται ότι τον διαδέχεται ο Τηλέμαχος Χυτήρης.
- Ο Χάρης Παμπούκης μετακομίζει στο υπουργείο Εξωτερικών με αναπληρωτή τον Δ. Δρούτσα. Δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, τα θερμά επεισόδια δεν θα λείψουν.
- Στο υπουργείο Υγείας η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου χρεώνεται τις καθυστερήσεις στη ρύθμιση χρεών των προμηθευτών, που θα έπρεπε όμως να τη μοιραστεί με τον Παπακωνσταντίνου, και τις τοποθετήσεις των διοικητών στα νοσοκομεία, των οποίων επίσης τα βιογραφικά έμειναν μήνες στα συρτάρια του Μαξίμου. Η Φώφη Γεννηματά μάλλον κατεβαίνει για δήμαρχος Αθήνας. Εχει πέσει στο τραπέζι ακόμη και η μετακόμιση του Λοβέρδου.
-  Η Μπιρμπίλη παραμένει, έχει θερμούς υποστηρικτές στο Μαξίμου.
-  Η Μπατζελή πάει για περιφερειάρχης, αναβαπτίζεται μάλλον ο Καρχιμάκης.
-  Μεγάλο σούσουρο γίνεται για το «βέτο» που υποστηρίζουν ότι έβαλε για την παραμονή της Λούκας Κατσέλη στο Οικονομίας ο Νίκος Παπανδρέου, που έχει στενές σχέσεις με τον Αρσένη. Μια προσπάθεια που έγινε να αντικαταστήσει στο ΔΝΤ τον Π. Ρουμελιώτη έπεσε στο κενό. Αν αντικατασταθεί θα τη διαδεχθεί ο Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνοντας και τη ναυτιλία. Για το υπ. Προστασίας του Πολίτη παίζουν Μπεγλίτης και Παπουτσής.
Κοντός ψαλμός…
ΥΓ. Αααα! Μη ξεχάσω ! Η εξωτερική πολιτική ροντ-άρεται τελευταία.
Έχει επιστρέψει δριμύτερος ο πρώην στενός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντος ( με τις πολύ στενές διασυνδέσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού…)
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου