Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...


ΜΟΝΟ ΟΙ... ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ..."ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ" ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ..!

Παρά την αφηνιασμένη προβολή που έχει από τα Μ.Μ.Ε., παρά τα ποσοστά "ζωής", πού μετά βίας του δίνουν κατά παραγγελία οι δημοσκοπικές εταρείες, το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη "πνέει τα λοίσθια"...
Ένα-ένα από τα σοβαρά στελέχη του αποχωρούν, αφού έχουν καταλάβει πλέον ότι ο Καρατζαφέρης είναι μία "τσόντα " και μάλιστα "ακαλαίσθητη" του συστήματος , με καταλυτικό σημείο την αποφασή του (επ΄ανταλλάγματι βέβαια) να γίνει "εξαπτέρυγο " του ΠΑΣΟΚ και του Δ.Ν.Τ....
Ως οπαδοί, πού υποστηρίζουν τις θέσεις του έχουν απομείνει, όσους επι της εποχής του αλήστου μνήμης ΣΙΟΥΦΑ, έχει διορίσει στη Βουλή , όσοι έιναι έμμισθοι του κομματός του (και εδώ μόνο οι μισοί, λόγω των μισθών πείνας που τους δίνει) και ασφαλώς οι έμμισθοι του ...επιχορηγούμενου "Ιδρύματος Δραγούμη"..!!!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα o Γιάννης Κουριανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, εκδότης του περιοδικού «Ενδοχώρα» και αντιπρόεδρος της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, ο οποίος παραιτήθηκε και από απλό μέλος του κόμματος..
Σημειώνουμε ότι ο Κουριανίδης είχε δύο βασικά... "ελαττώματα":
* -- Ξέρει γράμματα και διακρίνεται γιά "προσωπική αξιοπρέπεια".
* -- Είναι πολιτικός φίλος του Βορίδη, πού είναι το μοναδικό αξιόλογο στέλεχος του ΛΑΟΣ, μακράν όλων των άλλων των γραφικών, πού και αυτός φέρει τα... ελαττώματα, της γνώσης, της ατομικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής υπεροχής.!
Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος πού τον έχει στο κομματικό περιθώριο ο Καρατζαφέρης...
Επίσης ο πολιτευτής Λάρισας Χριστος Μπέλτσιος, ο οποίος καταγγέλει τον Καρατζαφέρη για ραγιαδισμό και σύμπραξη με ΠΑΣΟΚ και ΝΤΟΡΑ.
Επίσης μέσω της ιστοσελίδας του γράφει:
"ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!
Βέβαια αυτές είναι μόνο δύο περιπτώσεις της τελευταίας εβδομάδος , ενώ έχουν προηγηθεί αποχωρήσεις άνω των 400 στελεχών πρώτης γραμμής, τίς οποίες κατά περίεργο -- όχι όμως ανεξήγητο λόγο -- δεν δημοσιοποιούν τα Μ.Μ.Ε...!!!
Έπεται και συνέχεια...
Κεντρικό σημείο αναφοράς των αποχωρήσεων και δικαιολογητική βάση έχουν όσα κατ΄επανάλληψη έχουμε γράψει:
"Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηφίζουν όσοι τον... ΞΕΡΟΥΝ"...
Υ.Γ.
Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ αποδοκιμάζονται -- οσάκις επεχείρησαν να εμφανισθούν δημόσια -- και κινδυνεύουν να λυντσαρισθούν, από τους εναπομείναντες οπαδούς του Τηλεκόμματος, επειδή ο Καρατζαφέρης έγινε "εξαπτέρυγο"του ΠΑΣΟΚ και του Δ.Ν.Τ..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου