Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Οι τρεις «μπεζαχτάδες» της πασοκικής ρεμούλας



ΕΠΕΙΔΗ το ΠΑΣΟΚ, το πιο φαύλο κόμμα που πέρασε ποτέ, επιμένει να εμφανίζεται… άμωμο και άσπιλο ρίχνοντας όλα τα δεινά που υπέστη αυτός ο τόπος στην «καταραμένη Δεξιά», εγώ δεν θα πάψω να αφυπνίζω τη μνήμη των Ελλήνων… Και να τους θυμίζω τα σημεία και τέρατα της Πασοκοκρατίας, ιδίως στη δεκαετία του ’80.
ΕΓΡΑΨΑ, λοιπόν, το 1987 το παρακάτω άρθρο…
«…Εγώ, βέβαια, σας το ’γραψα κομψά. Και… πονηρά! (Είναι και οι αγωγές, βλέπετε, που με περιμένουν στη γωνία). Τι σας έγραψα; Μα για τους τρεις μπεζαχτάδες στους οποίους πάει το κλεμμένο δημόσιο χρήμα.
* Ο ένας είναι σίγουρα ο μπεζαχτάς του κλέφτη, του πράσινου τρωκτικού δηλαδή, που διαπράττει το σκάνδαλο.
* Ο δεύτερος μπεζαχτάς κατονομάστηκε στη Βουλή από τον Γιάννη Παλαιοκρασσά, καθώς αποκάλυπτε το φοβερό σκάνδαλο των 7 δισ. της ΠΥΡΚΑΛ.
Μίλησε για προμήθειες που πάνε στο κόμμα!!!
* Τον τρίτο μπεζαχτά σάς τον αφήνω να τον σκεφτείτε μόνοι σας, αν και δεν χρειάζεται νομίζω να ξοδέψετε ιδιαίτερη φαιά ουσία.
***
Τι αποκάλυψε, λοιπόν, ο κ. Παλαιοκρασσάς για την αμαρτωλή ΠΥΡΚΑΛ; Οτι 54 δισ. (συνειδητοποιήστε σας παρακαλώ το νούμερο) έκαναν φτερά! Και ότι μια από τις ρεμούλες της ΠΥΡΚΑΛ (για την οποία κρατούσαν αυστηρά απόρρητα τα στοιχεία) είναι και η εξής ανατριχιαστική:
Η ΠΥΡΚΑΛ αγόρασε 75.000 πυροσωλήνες (από Ελληνοαμερικανό μεσάζοντα) έναντι…78 δολαρίων το κομμάτι. Στη συνέχεια τους ενσωμάτωσε σε οβίδες και τους πούλησε στο Ιράκ 112 δολάρια. Την ίδια στιγμή στον Ελληνικό Στρατό πουλούσε με 201 δολάρια το κομμάτι. Η ζημιά της Ελλάδας ξεπέρασε τα 7 δισ. δραχμές!
Πού πήγαν τα επτά δισ. δραχμές; Επτά δισ.; Μα φυσικά στους τρεις μπεζαχτάδες!
Κι εσείς αφελείς ιθαγενείς περιμένετε τώρα οι ιδιοκτήτες των μπεζαχτάδων να ΜΗΝ κουκουλώνουν τη ρεμούλα. Οποία αφέλεια!..».

***
ΤΑ όποια σκάνδαλα που καταλογίζονται στη Νέα Δημοκρατία είναι «πταίσματα» σε σχέση με τα «κακουργήματα» που βαραίνουν τις Ανδρεοπαπανδρεϊκές κυβερνήσεις ιδίως!..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου