Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ: Τους έχει στο "χέρι" η ΝΔ με 4 πορίσματα

Τέσσερα πορίσματα που σκοπίμως, όπως λέει, είχε αγνοήσει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει οτι έχει στα χέρια της η ΝΔ για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

Στον Άρειο Πάγο μετέβησαν το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ, Ευ. Στυλιανίδης, και ο γραμματέας της ΚΕ, Αν. Λυκουρέντζος.

Τα δύο στελέχη του κόμματος κατέθεσαν στον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τέσσερα πορίσματα, που έχει στη διάθεσή της η ΝΔ, σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε ότι η ΝΔ στηρίζει την ελληνική δικαιοσύνη και με την κατάθεση του πορίσματος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών της 1ης Ιουλίου του 2010, «καταγγέλλουμε την πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεθόδευσε επίθεση κατά της ΝΔ και στηρίχθηκε στην απόκρυψη σημαντικών και αδιάσειστων στοιχείων».
Ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι η εμπιστοσύνη του κόμματός του στην ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη και για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της, χρειάζεται και πληρότητα και ορθότητα στοιχείων. «Αυτά τα στοιχεία σήμερα εμείς καταθέσαμε για να τη διευκολύνουμε στο έργο της. Αναφέρομαι στην ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών πορισμάτων, δύο ελληνικών και δύο διεθνών, τα οποία ουσιαστικά ταυτίζονται, όσον αφορά την εκτίμηση των ανταλλάξιμων ακινήτων, και αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ζημιά του ελληνικού δημοσίου. Το περίεργο είναι, γιατί το ΠΑΣΟΚ τα απέκρυψε», συμπλήρωσε.

Οπως λένε από τα πορίσματα αυτά δεν προέκυπτε ζημία του δημοσίου. Οι δυο πρώτες εκτιμήσεις έγιναν από το ΣΟΕ, μια στην πρώτη φάση των παραχωρήσεων του κάθε ακινήτου και η δεύτερη φορά όταν οι εξεταστικές είχαν ζητήσει επανέλεγχο και επανεκτιμήσεις.

Το τρίτο πόρισμα έγινε από ξένο οίκο για λογαριασμό του δημοσίου και το 4ο ήταν η έκθεση ενός από τους μεγαλύτερους εκτιμητικούς οίκους του κόσμου.

ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν συμπεριλάβατε τα πορίσματα στο δικό σας πόρισμα;

Απάντηση στην κίνηση της ΝΔ έδωσε ο ο Πρόεδρος της Εξεταστικής επιτροπής Μανώλης Μπεντενιώτης. Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε οτι τα επίμαχα πορίσματα ήταν μέρος της δικογραφίας και παραδόθηκαν στην εξεταστική λίγες μέρες πριν το κλείσιμό της.
Αναρωτήθηκε γιατί η ΝΔ ενώ τα είχε στην διάθεσή της δεν τα συμπεριέλαβε στο πόρισμά της και δημιουργεί τώρα θέμα.
newsit 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου