Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

H έκλειψη του φαινομένου Καρατζαφέρη

Τo πολιτικό μέλλον του Καρατζαφέρη και της παρέας (!) του είναι πια αβέβαιο,
αφού η Ντόρα αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική αρένα, σαν αρχηγός κόμματος. Ως γνωστόν, ο ΛΑΟΣ ήταν δημιούργημα της οικογένειας Μητσοτάκη και είχε σκοπό να πλήξει τον Καραμανλή για να προωθήσει αργότερα τις αρχηγικές φιλοδοξίες της Ντόρας. Στην πάροδο των τελευταίων 6-7 ετών, όμως, ο ΛΑΟΣ απέκτησε σημαντική πολιτική επιρροή υιοθετώντας και στηρίζοντας πατριωτικές και εθνικές θέσεις που τα άλλα κόμματα εξουσίας, όντας απορροφημένα με την άλωση του ,πολιτικά, ανύπαρκτου μεσαίου χώρου, είχαν εγκαταλείψει , έχοντάς τες εξορκίσει σαν ακροδεξιές, ξενόφοβες, ρατσιστικές κλπ .
Έπρεπε να γεμίσει η Ελλάδα μαύρους και γκρίζους λαθρομετανάστες για να αντιληφθεί ο Καραμανλής την θλιβερή κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα , την οποία δεν άντεχε να αντιμετωπίσει και γι αυτό και οργάνωσε την πολιτική του φυγή ,πέρυσι το καλοκαίρι.
Δυστυχώς, ο  αρχηγός του ΛΑΟΣ δεν είχε τα κότσια, την παιδεία και (κυρίως) την αντοχή να διασφαλίσει το πολιτικό κεκτημένο των θέσεων του ΛΑΟΣ και έσπευσε να συμπράξει με το νεοταξικό  και νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου σε όλα τα επαχθή οικονομικά  και κοινωνικά μέτρα που αυτό επέβαλε στην το Δ.Ν.Τ., με αντάλλαγμα…κάποιο υπουργείο στην σημερινή κυβέρνηση , κατά προτίμηση οικονομικό για προφανείς προσωπικούς  λόγους !
Φαντάζεται ότι μαζί του κουβαλάει την προίκα των δυναμικών και αποφασισμένων πατριωτικών στελεχών του και επείγεται να συμπράξει με τον ΓΑΠ, πριν αυτά τον πάρουνε χαμπάρι.
Στην αδιέξοδη και μοναχική αυτή πορεία δεν θα βρει συνεταίρους μέσα από το διαλυμένο κόμμα του, διότι τέτοια στελέχη δεν υπάρχουν πλέον σήμερα αφού ή έχουν φύγει ή έχουν αδρανοποιηθεί.
Όμως , η  περιφρόνηση , η απαξίωση  και ο οίκτος τους, τον ακολουθούν και τον συνοδεύουν στις νέες του αναζητήσεις ως σύγχρονες Ερινύες…
αντί-ΛΑ.Ο.Σ.”
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου