Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Σε εκλογική ετοιμότητα καλεί ο Αντ. Σαμαράς

ΑΘΗΝΑ 20/06/2010

Εκλογική ετοιμότητα φέρεται να ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων προέδρων των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟΔΕ) στα γραφεία του κόμματος στην Ρηγίλλης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στη συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση μπορούσε να έχει αποφύγει την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης αν δεν «φούσκωνε»
το έλλειμμα του 2009 τουλάχιστον κατά 9 δισ. ευρώ, αν έπαιρνε έγκαιρα μέτρα και αν απέφευγε να δυσφημεί τη χώρα διεθνώς.

Παράλληλα, υπεραμύνεται της επιλογής του να ψηφίσει «όχι» στη συμφωνία με την τρόικα, και δηλώνει ότι επίσημα έγγραφα του ΔΝΤ και της Κομισιόν αλλά και διεθνείς οικονομολόγοι, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει σε φαύλο κύκλο ύφεσης, εξαιτίας των μέτρων αυτών.

Ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι στη θέση του πρωθυπουργού θα έψαχνε τρόπο να απεμπλακεί από το μνημόνιο ακολουθώντας άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής.

Για τις εξεταστικές σχολιάζει ότι όσο ψάχνονται αυτές οι υποθέσεις τόσο περισσότερα στοιχεία ανάμιξης στελεχών του ΠΑΣΟΚ αναδεικνύονται.

Ερωτηθείς για τα εθνικά θέματα ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι όταν η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση αδυναμίας -λόγω της οικονομικής κρίσης- δεν είναι η πιο κατάλληλη εποχή, για να κλείσει εθνικά μέτωπα.

Σχετικά με τα εσωκομματικά υπόσχεται «ευχάριστες εκπλήξεις» στο συνέδριο. Επισημαίνει ότι δοκιμάζονται νέοι άνθρωποι και επαναλαμβάνει ότι όσοι έβλαψαν τη ΝΔ δεν έχουν θέση στο κόμμα.

Παράλληλα, δηλώνει εκ νέου ότι ανεξαρτήτως προθέσεων τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, λειτούργησαν σαν «εξαπτέρυγα» του ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση για τη στάση του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι έχει μιλήσει για τα λάθη του χθες, αλλά ούτε η ισοπεδωτική κριτική της κυβέρνησης θα μένει αναπάντηση, ούτε το θετικό έργο της προηγούμενης κυβέρνησης ανυπεράσπιστο.

Ερωτηθείς για το αν ο τέως πρωθυπουργός πρέπει να λύσει τη σιωπή του, λέει: «Το τι θα κάνει ο ίδιος, από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα που εκείνος θα κρίνει».

Σε δηλώσεις του στη  Real News, ο Σαμαράς χαρακτηρίζει τη ΝΔ ανοιχτό κεντροδεξιό κόμμα χωρίς βιλαέτια.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου