Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Είναι τόσο αθώος ο εξευτελισμός Καρατζαφέρη; Όσο το “ναι” στο ΔΝΤ.

Κάποιοι έσπευσαν να λοιδωρήσουν τον αρχηγό του ΛΑΟΣ για την “γκάφα” να υιοθετήσει το έγγραφο του cabinet. Εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Δεν πιστεύουμε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης είναι άπειρος ή αδαής για να πέσει σε τέτοια παγίδα.Όταν έχεις υπογράψει το “ΝΑΙ” στο ΔΝΤ, είσαι δυστυχώς έρμαιο αυτής σου της απόφασης και θα συνεχίσεις με κάθε τρόπο να υποστηρίζεις την κυβέρνηση διαμεσολαβητών που έφερε αυτό το περιβόητο μεγα – δάνειο στην Ελλάδα. Εάν δεν υπήρχε ο “καμπινές”, θα έβρισκες τον “μπιντέ” ή οτιδήποτε άλλο.

Πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις ότι η κοινοβουλευτική παρουσία του κόμματος σου έχει φτάσει στο τέλος της. Τι συμβαίνει λοιπόν;
Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.
Όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση Siemens ήταν οι πρώτοι θιασώτες του ΔΝΤ. Εμείς δεν θα καταλογίσουμε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τις όποιες σχέσεις της κυρίας Τζαβέλλα με τον κύριο Χριστοφοράκο. Δεν θα πούμε για τις δεκάδες αναφορές του ονόματος της στην περιβόητη ατζέντα. Όχι. Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο.
Εάν σπάσει το απόστημα Μαντέλη, να είστε σίγουροι ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα αγγίξουν ακόμα και τους όρους αυτού του κολοσσιαίου δανείου με τα ισχυρά collaterals που ψηφίστηκε από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.
Όχι. Εμείς δεν θα ισοπεδώσουμε τα πάντα. Δεν θα πούμε ότι όσοι το ψήφισαν πήραν κάποια προμήθεια. Ούτε θα πούμε ότι αυτοί που έφεραν τους δανειστές στην χώρα πήραν τη μίζα τους. Εμείς δεν είμαστε “Κακαουνάκηδες” για να δηλώσουμε ότι Κάθε υπουργός που υπογράφει δάνειο παίρνει τη μίζα του”.
Αυτά τα έλεγε ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης και δεν διαψεύσθηκε από κανέναν. Ούτε δεξιό, ούτε αριστερό. Όλοι σιώπησαν. Εμείς το αμφισβητούμε αλλά έχει άδικο ο λαός να δυσπιστεί; Δηλαδή αυτοί που ψήφισαν “Ναι” στο ΔΝΤ πέφτουν από τα σύννεφα με τον Μαντέλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου