Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Επί 7μηνο είχαν «χάμενο» τον φάκελο.

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Πολιτισμού κυρίας Αντζελας Γκερέκου, μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος δεν είχε καταβάλει οφειλές στην Εφορία ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν αντιμετωπίζει το μείζον πολιτικό ζήτημα που δημιουργείται για την κυβέρνηση.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ότι δίνει τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, ο σύζυγος της υφυπουργού απολάμβανε ευνοϊκής μεταχείρισης από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ο «Ελεύθερος Τύπος» , η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών κρατούσε επί 7 μήνες στα συρτάρια των υπηρεσιών του απόφαση του προηγούμενου υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα για άμεση διενέργεια πλειστηριασμών επί των ακινήτων του τραγουδιστή προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη του στην Εφορία.
Ο κ. Μπέζας υπέγραψε την απόφαση τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο, αλλά ο φάκελος …..«χάθηκε στο πουθενά».
ΑΣΦΑΛΩΣ η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης που ανακοίνωσε ο υπουργός κ. Γ. Παπακωνσταντίνου δεν καλύπτει τις πολιτικές του ευθύνες, όταν μάλιστα ο ίδιος έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά των οφειλετών του Δημοσίου, δημοσιοποιώντας λίστες ιατρών ακόμη και για φορολογικές παραβάσεις των…… 300 ευρώ!!!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΗΔΙΑ η προσπάθειά του να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις Εφορίες, όταν επί 7 μήνες αγνοείτο ο φάκελος του Τόλη.
Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αφήσει στην άκρη τα μικροκομματικά παιχνίδια με τη φοροδιαφυγή και να ασχοληθεί με την ουσία του προβλήματος πριν χάσει πλήρως την αξιοπιστία του επιτελείου της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου