Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Θα βοηθήσουμε αν… ματώσετε!

Θα βοηθήσουμε αν… ματώσετε!
Νέα μέτρα λιτότητας ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση η γερμανίδα καγκελάριος, τονίζοντας ότι η χώρα οφείλει να αποδείξει ότι είναι σε θέση να επιστρέψει στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης.
Η Άγκελα Μέρκελ ξεκαθάρισε πως η Γερμανία θα ξεκινήσει τη διαδικασία παροχής βοήθειας στην Ελλάδα, μόλις όμως η τελευταία ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, ενώ επεσήμανε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη στήριξη της χώρας είναι η παρουσίαση ενός βιώσιμου σχεδίου.
«Χρειαζόμαστε μια θετική εξέλιξη στην Ελλάδα μαζί με νέα μέτρα λιτότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά η γερμανίδα καγκελάριος σε δημοσιογράφους και συνέχισε: «Η Γερμανία θα βοηθήσει αν εκπληρωθούν οι κατάλληλοι όροι.»
Τέλος, η Άγκελα Μέρκελ εξέφρασε και την υποχρέωσή της να διασφαλίσει τη σταθερότητα του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος.
«Αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί σκληρά μέτρα, όχι μόνο για ένα χρόνο αλλά για αρκετά χρόνια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διασφαλιστεί η σταθερότητα του ευρώ για όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα πάντως, το spread αναρριχήθηκε στις 641 μονάδες βάσης και ως αίτια για το αρνητικό κλίμα στις αγορές εμφανίζονταν οι αντικρουόμενες απόψεις Γερμανών αξιωματούχων. Για τον παραπάνω λόγο, οι δηλώσεις της Άγκελα Μέρκελ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου