Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Στο έλεος των πυρκαγιών η Αττική

Διαστάσεις πήρε η φωτιά που ξεκίνησε από το Μικροχαρή Καλάμου και περνάει στο Βαρνάβα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και το μέτωπο της πυρκαγιάς κατευθύνεται και προς Καπανδρίτι. με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη ώστε να περιορίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς. Υπό έλεγχο η φωτιά στο Λαύριο, όπου πλέον υπάρχουν μόνο διάσπαρτες μικροεστίες και στο 'Ανω Σoύλι Μαραθώνα.

Μαίνεται η πυρκαγιάΑνεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά που ξεκίνησε από χαράδρα ανάμεσα στο Μικροχώρι Καλάμου και τον Βαρνάβα.

Παρά τις ισχυρές δυνάμεις που μετέβησαν στην περιοχή οι ισχυροί άνεμοι "έσπρωξαν" την φωτιά προς τον Βαρνάβα και τον Καπανδρίτι. Στην περιοχή επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 27 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, με τη συνδρομή οκτώ αεροσκαφών, δύο ελικοπτέρων και επτά υδροφόρων ΟΤΑ.

Έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί Ρουμελιώτικα, Αϊ Γιάννης και Κολυγιώργα, ενώ οι φλόγες απείλησαν το μοναστήρι Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.

Όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική υπηρεσία οι υπάρχουσες δυνάμεις που επιχειρούν θα ενισχυθούν ενώ θα σταλούν επιπλέον πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Aνω Σούλι Μαραθώνα, αλλά και η φωτιά στο Λαύριο. Οι φλόγες έκαψαν ακατοίκητο σπίτι.

Στην περιοχή του Λαυρίου επιχείρησαν 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 10 υδροφόρες, 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα. Εκκενώθηκε κατασκήνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και το κάμπινγκ "Μπάκος".Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.
Φωτιά εκδηλώθηκε και σε περιοχή του όρους Δίρφυ στην Εύβοια.
πηγη:EΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου