Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΠαρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Ν.Δ. "...η Κυβέρνηση Παπανδρέου, δια μέσου του αστυνομικού διευθυντή Σερρών, υπέγραψε απόφαση κατά τα πρότυπα αποφάσεων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε άλλες αντιλήψεις .."

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηλείας, κ. Κώστας Τζαβάρας και ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:
 «Ξεπερνώντας κάθε όριο δημοκρατικότητας και συνταγματικότητας, η Κυβέρνηση Παπανδρέου, δια μέσου του αστυνομικού διευθυντή Σερρών, υπέγραψε απόφαση κατά τα πρότυπα αποφάσεων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε άλλες αντιλήψεις. Το χειρότερο είναι ότι η Κυβέρνηση, ακόμη και σήμερα συνεχίζει να παρέχει πολιτική κάλυψη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, και αντί να αποδοκιμάσει εμπράκτως αυτές τις πρακτικές, τουναντίον αποκαλύπτει τις πραγματικές της προθέσεις.
Στο πλαίσιο της προληπτικής πολιτικής εναντίον κοινωνικών ομάδων και δη των αγροτών που υφίστανται τα δεινά της κυβέρνησης του Μνημονίου, καταστρατηγούνται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών, παραβιάζεται το άρθρο 11 του Συντάγματος και εισάγονται νέα ήθη ως προς την ερμηνεία του. Ο σεβασμός του Συντάγματος και των νόμων δεν διασφαλίζονται με τέτοιες αποφάσεις.
Φαίνεται, πλέον, απροκάλυπτα ότι είναι συνειδητή πολιτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου, στο πλαίσιο της μνημονιακής της στρατηγικής, να οδηγήσει τη χώρα σε μια περίοδο συνταγματικώς περιορισμένης δημοκρατίας, σε ένα είδος αυταρχικής και αντιλαϊκής διακυβέρνησης, με πρότυπο ξεπερασμένα βοναπαρτικά καθεστώτα που οι λαοί τα έχουν καταδικάσει και οι κοινωνίες δεν τα ανέχονται πλέον.
Σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες, το πολίτευμα πρέπει να λειτουργεί και οι πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν πλήρους προστασίας ως προς την άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών τους».
απο neosdimospargas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου