Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΤετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Κοπρίτης, κοπρίτην ού ποιεί

psixotherapiaEllinonΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο Όθων Ιακωβίδης

Παρ’ όλ’ αυτά, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, παρακαλώ, συνεντευξιαζόμενος στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γ.Α.Παπανδρέου (ο οποίος, πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε στην Ευρωπαϊκή ηγεσία, ότι ο Ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος!!!), αποκάλυψε και αυτός, στους έκπληκτους παρισταμένους, ότι δεν είναι κοπρίτης αυτός και το συνάφι του (οι Έλληνες πολιτικοί), αλλά κοπρίτης είναι ο Ελληνικός λαός !!!!!

Και το απέδειξε με τετράγωνη λογική, που δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Είπε:    «Το ότι κανένας πολιτικός δεν είναι διεφθαρμένος, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κανένας μας δεν βγαίνει στο δρόμο να κυνηγήσει πολίτες για να τους διαφθείρει. Οι πολίτες είναι αυτοί που έρχονται στο γραφείο μου και με διαφθείρουν».  (εξαγοράζοντας την αγάπη μου προς αυτούς με την ψήφο τους).Η αδιάσειστη αυτή αλήθεια, δημιουργεί μία υποχρέωση στο λαό. Πρέπει σύσσωμος να κατέβει στο Σύνταγμα και σε μία διαδήλωση μετανοίας και ελέους,  να ζητήσει γονυπετής συγνώμη από τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και όλο το συνάφι του, που κατηγορούνται αδίκως ως κοπρίτες. Ασκώντας δε αυστηρή αυτοκριτική, οι διαδηλωτές να αυτομαστιγωθούν μέχρις αιματώσεως, εκεί στην πλατεία Συντάγματος, ενώπιον του βουλευτοχανείου, ακολουθώντας το παράδειγμα και την προτροπή του (παρ’ ολίγον) αυτομαστιγωθέντος βουλευτή κ. Γ. Βουλγαράκη (θυμόσαστε, τότε, με την «υπόθεση Βατοπεδίου»).Όλα αυτά, βέβαια, θα γίνουν, μετά την εξήγηση που θα μας δώσει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, για το αν αυτός είναι κοπρίτης που διόρισε την κόρη του στο Δημόσιο και στο βουλευτοχανείο,  ή η κόρη του είναι κοπρίτισσα (κατά τη δική του εκδοχή) αν αυτή του ζήτησε τον διορισμό ή την μετάθεσή της αυτή.

Δεν μπορεί, κάποιος από τους δυό τους, θα τον φάει τον χαρακτηρισμό, έτσι που τα έκανε ο μπαμπάς Πάγκαλος.Ως τότε, η Ελληνική κοινωνία θα κοπρίζεται ανηλεώς, από κοπρίτες και κοπρίτισσες.Η προστασία του περιβάλλοντος επαφίεται στη θέληση του Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου