Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΝΔ: “Επιβεβαιωθήκαμε ότι ο πρωθυπουργός δε διαπραγματεύθηκε”


Θετικά μεν με αστερίσκους δε, “βλέπει” η ΝΔ την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού χρέους.
«Η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, προκειμένου αυτός να ευθυγραμμισθεί με τον αντίστοιχο της Ιρλανδίας, θα ευνοήσει την αποπληρωμή του, αρκεί να μην συνοδευτεί από νέους, δυσμενείς όρους και προϋποθέσεις.Η εξέλιξη αυτή όμως επιβεβαιώνει πανηγυρικά την κριτική της Νέας Δημοκρατίας ότι ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση από την Ελληνική Κυβέρνηση” ανέφεραν οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας Χρ. Σταϊκούρας και Ν. Μηταράκης.
Όπως επισημαίνουν:
- Η Ιρλανδία επέτυχε η δημοσιονομική της προσαρμογή να επεκταθεί στα 5 χρόνια, από 4 που προβλέποντο και για αυτήν και για την Ελλάδα.
- Η Ιρλανδία επέτυχε η δημοσιονομική της προσαρμογή να γίνει κυρίως από το σκέλος των δαπανών και όχι των εσόδων όπως είναι και η βέλτιστη διεθνώς πρακτική. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει ακριβώς το αντίθετο.
- Η Ιρλανδία επέτυχε η δημοσιονομική της προσαρμογή να συνοδεύεται από θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, χαμηλό πληθωρισμό και μείωση της ανεργίας. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκτοξεύει την ανεργία στο 15% το 2011.
Συμπερασματικά, η Ιρλανδική Κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε ως το τέλος και κατάφερε να διασώσει την αναπτυξιακή της δυναμική.
Η Ελληνική Κυβέρνηση θυσίασε πρώτη την αναπτυξιακή της δυναμική. Και καταδίκασε τη χώρα σε φαύλο κύκλο συνεχής ύφεσης και υπερχρέωσης».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου