Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Ανασχηματισμός αργεί γιατί ο Γιώργος δεν μπορεί…

Απορροφημένοι από τις αγωνίες τους για το πολιτικό τους μέλλον, υπουργοί (ακόμη και του παπανδρεϊκού περιβάλλοντος) αναζητούν τακτικές προσωπικής επιβίωσης, απολύτως αποσυνδεδεμένες από την πορεία της κυβέρνησης. Στο παρασκήνιο, δηλαδή, αναπτύσσονται φαινόμενα διάλυσης με αλληλοκαρφώματα, αλληλομαχαιρώματα και ανομολόγητες προσδοκίες για καταστροφές συντρόφων.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη, αν συνεκτιμήσει κανείς τις προσπάθειες βουλευτών να ενταχθούν στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα και τους όρκους που δίνουν ότι, διαφορετικά, θα βγουν στο αντάρτικο. To ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει συνοχή ούτε καν στο αμιγώς πρωθυπουργικό περιβάλλον, όπου πάλι λαλούν πολλοί κοκόροι, με αποτέλεσμα να αργεί να ξημερώσει.
Αλλοι πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ειδικεύεται στο διαίρει και βασίλευε, ενώ κάποιοι επιμένουν ότι η μεγάλη του αδυναμία έγκειται στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, δηλαδή στη διοίκηση.
Σχόλιο: Από τον Ιούνιο προσπαθεί να ανασχηματίστει και να ανακοινώσει υποψηφίους  αλλά μάλλον δεν μπορεί.  Κάνει δημοσκοπήσεις αυγουστιάτικα  που παραδοσιακά δεν γίνονται Δημοσκοπήσεις. Αν θυμηθούμε τα ευτράπελα με την Φώφη Γενηματά στο επικρατείας  Αυγουστός του 2007 τότε  έρχεται και κουμπωνει το πράγμα.
Ο Γιωργος είναι και πάλι πίσω από αυτό το χάλι…
(δις)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου