Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΝΑΙ από Ντόρα και Κιλτίδη στο Ασφαλιστικό

Για ακόμα μια φορά διαφοροποιεί την θέση της από την συντηρητική παράταξη η ανεξάρτητη σήμερα βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Ανάλογη στάση δήλωσε οτι θα κρατήσει ο επίσης ανεξάρτητος Κ.Κιλτίδης.

'Οπως δήλωσε στη Βουλή θα ψηφίσει ναι επι της αρχής στο Ασφαλιστικό.

"Πιστή σε αυτό που ψήφισα ψηφίζοντας το μνημόνιο θα ψηφίσω «ναι» επί της αρχής… Θα καταψηφίσω όμως τις διατάξεις που υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας και αυτές που πλήττουν την καθημερινότητα των γυναικών", είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε οτι συμφωνεί με πολλές απ' τις διατάξεις, αλλά όχι με την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών.

"Δεν τολμάτε να θίξετε προνομιακά ταμεία. Το ΛΑΦΚΑ, όπως έρχεται σήμερα, αποτελεί αδυναμία. Δεν έπρεπε να εξισώσετε τα όρια ανδρών και γυναικών με την βιαιότητα που γίνεται σήμερα και να αφήσετε τις νέες γυναίκες χωρίς καμία προστασία. Δεν μπορεί οι αποφάσεις αυτές να μην συνοδεύονται από ένα πακέτο κοινωνικής στήριξης», ανέφερε μεταξύ άλλων, η κ. Μπακογιάννη.

Ο Κ. Κιλτίδης είπε, οτι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, εφόσον η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το νομοσχέδιο "τολμά" να αντιμετωπίσει ζητήματα, όπως η ύπαρξη συντάξεων μεγαλυτέρων του μισθού, ή η εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών και γυναικών. «Θα πρέπει, όμως, να αναγράψετε ρητώς ότι η πρόβλεψη αφορά μία γενιά, μία εικοσαετία και ότι αναθεωρείται ανά πενταετία», διευκρίνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου