Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Φάτε φιλέτα και αστακό και στείλε στο λαό το λογαριασμό". Βίντεο από τις αποδοκιμασίες εναντίον Πρωτόπαππα


Είναι όχι μόνον χαλασμένο μυαλό (γνωρίζετε περί ποίου ο λόγος) αλλά μισεί βαθύτατα το έθνος ΕΛΛΑΣ

gpapΛοιπόν: Ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός μας ατυχώς) θα διαλύσει την Ελλάδα.
Είτε μέσω «Καλλικράτη» - «Καλιγούλα» είτε με ανίερες συμφωνίες (όπως αυτή η πρόσφατη με τον Εβραίο Μπ. Νετανιάχου που αφ’ ενός δίδει στο  Ισραήλ το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις στο Αιγαίο και αφ’ ετέρου να στείλει σε νησιά ΜΑΣ τους δύστυχους Παλαιστίνιους της Γάζας), είτε με την γνωστή σε όλους πλέον συνεκμετάλλευσι των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους, είτε με την περιβόητη «Μακεδονία του Αιγαίου» που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί με τους οποίους ο Γιώργος Π. ΗΔΗ συμφώνησε στο όνομα, πράγμα που σημαίνει την απαρχή της υλοποιήσεως του στόχου τους και όποιου άλλου κρύβεται πίσω τους.
Για να μην αρχίσω πάλι να γράφω για το κακό που μας περιμένει και στην Θράκη, καθώς ο… πεφωτισμένος, συγκεκριμένος ηγέτης του Ελληνικού Εθνους  έχει ήδη αφήσει τους Τούρκους να αλωνίζουν σε Αυτήν και είναι θέμα χρόνου η αρπαγή της.
Για να μην μιλήσω και για την (υπόλοιπη) Ηπειρο που, ως γνωστόν, μέσω εκείνης της παντόφλας περί τσάμηδων (που πιάνει, όμως, στην ευνουχισμένη πολιτικά και εθνικά δική μας κυβέρνηση) καλλιεργούν οι Αλβανοί, εδώ και κάτι χρόνια.
Για να μην μιλήσω και για την Κρήτη που γλυκοκοιτάζουν εδώ και καιρό οι Ιουδαίοι και περιμένουν πώς και τι το Δημοψήφισμα των Κρητών (εφέτος συμπληρώνονται 100 έτη από την προσάρτησι της Κρήτης στην Ελλάδα) για να εμφανιστούν (οι Ιουδαίοι) με κάτι «ωραίες» προτάσεις για την Μεγαλόνησο.
Στην οποία Μεγαλόνησο, υπενθυμίζω, κυρίως στο νότιο τμήμα της, έχουν ήδη αγορασθεί τεράστιες εκτάσεις από αχυρένιες εταιρείες (μάθαμε ότι είναι θυγατρικές μεγάλων Εβραϊκών Οίκων) οπότε μάλλον θα πάθουμε κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθαν το 1948 οι Παλαιστίνιοι που βρέθηκαν έξω από τα σπίτια τους!
Δεν υπήρχε καταλληλότερος πολιτικός άνδρας στον Τόπο, από τον ανεκδιήγητο Γιώργο Π., του οποίου το ελάχιστο μυαλό με κάτι αρρωστημένες νεοποχίτικες ιδέες περί παγκοσμιοποιήσεώς μας – την ώρα που όλες, μα όλες οι γειτονικές μας χώρες ενισχύουν την εθνική τους  υπόσταση και ταυτότητα – συντείνει τα μάλα για την υλοποίησι των ιταμών σχεδίων κάθε εχθρού της Ελλάδος. Και πρωτίστως των Ιουδαίων και των Τούρκων που ανέκαθεν καραδοκούν.
Δεν υπήρχε καταλληλότερος, για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ μας από τον Γιώργο Π., του οποίου οι αναστολές σχετικώς με την έννοια «Εθνος» βρίσκονται σε  πλήρη απαξίωσι. Και σαφέστατα εξεδηλώθη, προ μηνών, στη συνέντευξη που παρεχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα «Christian Science Monitor» όπου ο …πεφωτισμένος αυτός Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και επισήμως, όπως έχω ξαναγράψει, ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξι Ελληνικού Εθνους κράτους και ότι ενεργεί για λογαριασμό της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης. Ητοι της Εβραιοσιωνιστικής επιδιώξεως για υποδούλωσι της Ανθρωπότητας.
Προσέξατε:  Ο Γιώργος Π.  Πέρα από τα οποιαδήποτε κέρδη που ΑΣΦΑΛΩΣ θα έχει από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙ ΜΑΣ δεν έχει ούτε την ικανότητα να είναι… «κακός» με την φιλοσοφική και πολιτική έννοια της λέξης.
Είναι κάτι χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο. Είναι ένας ζαλισμένος  άνθρωπος – παραζαλισμένος μάλιστα - με τις διάφορες μίξεις περί Διεθνισμού και Παγκοσμιοποίησης να του γυρίζουν σαν σβούρα  στο κεφάλι και ακριβώς σε αυτό ποντάρουν οι εποφθαλμιούντες στον εθνικό πλούτο και τα εδάφη μας προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού (εννοώ οι Τούρκοι και Σιωνιστές).
Είτε μέσω ΔΝΤ και ΕΚΤ, είτε μέσω Νετανιάχου, είτε μέσω Σκοπιανών και Τούρκων – αν και οι τελευταίοι έχουν δικό τους καημό και σχέδιο εναντίον μας, αλλά πολλές φορές συμβαδίζουν με τους προαναφερθέντες επίδοξους κατακτητές μας.
Ακριβώς επειδή το κρανίο του Γιώργου Π. είναι ένα κατσαρόλι στο οποίο ακόμη και οι έννοιες «παγκοσμιοποίησις» και «Νέα Τάξις» δεν είναι ξεκαθαρισμένες, αλλά συνεχώς ανακατεύονται σαν σούπα και με διάφορες άλλες άσχετες και αρρωστημένες σκέψεις και εμπνεύσεις  οι επιβουλευόμενοι την εθνική μας οντότητα, φρόντισαν και του τοποθέτησαν μια ολόκληρη ομάδα «συμβούλων» (όλοι είναι Εβραίοι, προσέξατε το αυτό) στο πλευρό του.
Στην αρχή με την δικαιολογία των «επικοινωνιολόγων» σε ένα ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια  και προ ημερών απ’ ευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου παρακαλώ. 125 τον αριθμό Εβραιοσυμβούλους, οι οποίοι επιβλέπουν  ακόμη και τους Υπουργούς μας αν επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ – ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι. Φυσικά και πρωτίστως στον ίδιο τον Γιώργο Π., που λόγω… ζαλάδας μπορεί ανά πάσα στιγμή να τα κάνει και γι’ αυτούς μούσκεμα.
Κατόπιν όλων αυτών μας απομένει μόνον η Προσευχή. Ισως, ο Χριστός και η Παναγία μας ακούσουν και μας απαλλάξουν από την ομηρία στην οποία ΗΔΗ βρισκόμαστε. Ομηρία όχι μόνον στα Οικονομικά, αλά και σε κάθε δραστηριότητά μας.
Και ξαποστείλουν, ο Χριστός και η Παναγία τα βαμπίρ του ΔΝΤ και της ΕΚΤ κάπου μακριά από την ζωή μας και τον Τόπο. Με πρώτο – πρώτο φυσικά, τον υπάλληλό τους Γιώργο Π., που είμαι βέβαιος πλέον ότι δεν διακατέχεται μόνον από Εβραιοσιωνιστικές διαβολικές απόψεις για την εξουσία των λαών αλλά και ότι παντοιοτρόπως θέλει να εξοντώσει το Εθνος ΕΛΛΑΣ!..
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Μας κυβερνάει ένα …μπάχαλο!

Μας κυβερνάει ένα …μπάχαλο!
Εδώ και καιρό οι ελεύθερες φωνές των ιστολογίων αναφέρουν τακτικά την κυβερνητική κατρακύλα της Ελλάδος. Τα τεράστια και ερασιτεχνικά ατοπήματα που κοστίζουν στους πολίτες, στο κύρος της χώρας και μας φέρνουν σε αδιανόητα αδιέξοδα… Μέχρι τώρα όμως τα “ αμορτισέρ” του συστήματος (βλ. ΜΜΕ) απορροφούσαν όσο το δυνατόν περισσότερο τους κραδασμούς, ώστε να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στο κυβερνητικό έργο, ή αν θέλετε ξεπούλημα…

Από την περασμένη Παρασκευή όμως, με τις άθλιες δηλώσεις των εκπροσώπων των πραγματικών κυβερνώντων μας, τα πράγματα φαίνεται εκτροχιάστηκαν πλήρως! Δεν ξέρω αν ήταν λάθος της τρόικας ή επικοινωνιακό παιχνίδι τύπου “ καλός μπάτσος – κακός μπάτσος” σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση για να φανεί ότι ο ΓΑΠ δεν διστάζει να τα βάλει με τους δανειστές και οι χαζοί ιθαγενείς, που λέει ότι κυβερνάει, να τον συμπαθήσουν, αλλά σίγουρα έκανε κακό.


Από εκείνη την στιγμή έπεσε ο μανδύας της ελληνικής κυβέρνησης και φάνηκαν όλες οι άσχημες και βαθιές πληγές της σημερινής μας εξουσίας. Αρχικά, ήταν η πολύωρη καθυστέρηση απάντησης στην τρόικα που συμπεριφέρθηκε σαν αυτοκράτωρ στο προτεκτοράτο του. Και το πιο εξοργιστικό ήταν ότι ουδέποτε διεψεύσθη η συμφωνία για ξεπούλημα του ελληνικού δημοσίου σε ιδιώτες, αλλά μάλωναν για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην δημοσιότητα!
Δηλαδή μας είπαν ανοιχτά ότι θα σας ξεπουλήσουμε έτσι κι αλλιώς αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το μάθετε… Παράλληλα φάνηκε και ο διακοσμητικός ρόλος της υπόλοιπης κυβέρνησης, που βρέθηκε προ εκπλήξεως δείχνοντας περίτρανα ότι ένας στενός κύκλος υπό τον πρωθυπουργό αποφασίζει και απλά ανακοινώνει. Μια σύγχρονη εκδοχή του “ Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν”!

Μέρες πέρασαν χωρίς να κοπάσουν οι αντιδράσεις και φτάσαμε ως σήμερα που τα χαστούκια ήρθαν απανωτά… Πρώτα η τραγική εγκύκλιος για το θέμα των ημιυπαίθριων, του υφυπουργού κ Ντόλιου, που καλούσε όσους είχαν διευθετήσει τις εκκρεμότητές τους να ξαναπληρώσουν… Όλα αυτά εν αγνοία όπως ειπώθηκε του υπουργού κ Ραγκούση… Με παρέμβαση του πρωθυπουργού απεσύρθη η εγκύκλιος και ο κ. Ντόλιος ζήτησε συγγνώμη, γλιτώνοντας την καρέκλα του…


Μετά, ήρθαν τα παράπονα του υπουργού Θαλασσίων υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη που ζήτησε την παραίτηση του ΓΓ Λιμένων κ Βλάχου, λόγω διαφωνιών. Ο Γενικός γραμματέας όμως δεν παραιτείται γιατί διορίστηκε μέσω open.gov, όπως δήλωσε και μόνον ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να τον αποπέμψει… Σε κάθε κυβέρνηση υπάρχουν οι ασυμφωνίες και οι γκρίνιες θα μου πείτε, αλλά όταν φτάνουν στο σημείο να δημοσιοποιούνται και να παίρνουν τέτοιες διαστάσεις ενώ ένας υπουργός εμφανίζεται να μην μπορεί να ελέγξει έναν υφιστάμενό του γιατί ο υφιστάμενος δεν ελέγχεται βάση κανονισμού από τον υπουργό, τότε μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις…


Άλλο ένα σημερινό συμβάν για γέλια και για κλάματα, αλλά και πιο ύποπτο, είναι η εσωτερική κόντρα που φάνηκε να δημιουργείται στο ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την δυνατότητα που παραχωρούσε άρθρο του νομοσχεδίου για τα κλειστά επαγγέλματα στους δικηγόρους να συστήνουν δικηγορικές εταιρείες σε οποιαδήποτε περιφέρεια της χώρας θέλουν. Πριν έρθει το άρθρο αυτό προς ψήφιση στην Βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους λέγοντας ότι θα το καταψηφίσουν αν φτάσει στην Ολομέλεια και πήραν την υπόσχεση να μην φτάσει ως εκεί. Αυτό που έγινε όμως ήταν ένα “ λιφτιγκ” που δεν άλλαζε όμως την ουσία και έτσι αναγκάστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας να ζητήσει από τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη να το ξανασκεφτεί! Και άρον άρον απεσύρθη το εν λόγο άρθρο.. Δηλαδή πήγαν να έρθουν σε ρήξη με τους ίδιους τους βουλευτές τους στην κυβέρνηση για να επιτρέψουν σε κάποιους δικηγόρους (που έχουν την οικονομική δυνατότητα προφανώς) να ελέγχουν τα δικηγορικά θέματα σε όλη την επικράτεια; Ποιος αλήθεια πήγαν να εξυπηρετήσουν; Τον δικηγόρο στην επαρχία που μόλις και μετά βίας μπορεί να κρατήσει το γραφείο του; Περίεργα πράγματα αλλά το ΠΑΣΟΚ νοιάζεται για τον λαό.. Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ!


Τέλος να προσθέσουμε στην μέχρι τώρα εικόνα διάλυσης και τα πυρά που δέχτηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ Ραγκούσης από τον έτερο υπουργό κ Γερουλάνο που μετά το τέλος του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, ανέφερε ότι η ομάδα Ραγκούση, η οποία έχει επωμιστεί τον συντονισμό της κυβέρνησης δεν λειτουργεί… Εν ολίγοις δηλαδή μας είπε αυτό που βλέπουμε όλοι με τα μάτια μας εδώ και καιρό,

ότι μας κυβερνάει ένα απέραντο μπάχαλο!!!


Μια κυβέρνηση “ παιδικός σταθμός” που δεν υπάρχει νηπιαγωγός να βάλει σε τάξη τα παιδιά!


Μια παρέα, στην κυριολεξία, που ανέλαβε τα ηνία της χώρας και επί 16 μήνες τώρα το μόνο που έχει προσφέρει στον ελληνικό λαό, που δήθεν υπηρετεί, είναι η υποθήκευσή του και του μέλλοντός του με το Μνημόνιο, που έσπευσε να υπογράψει με κλειστά τα μάτια μαζί με την στήριξη του ΛΑΟΣ και της Ντόρας… Από εκεί και πέρα όλη η δράση της είναι οι περικοπές, οι μειώσεις, οι απολύσεις, το ξεπούλημα στο όνομα του ελληνικού λαού που ουδέποτε ρωτήθηκε και συνεχίζει να πληρώνει τα αναρίθμητα σκάνδαλα με καθημερινούς χλευασμούς!

Όπως είναι λογικό μια κυβέρνηση με μόνο οδηγό την καταστροφή του λαού της είναι θνησιγενής. Όσες αντιδράσεις αποσιωπήθηκαν μέχρι τώρα αποσιωπήθηκαν. Πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ήδη πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για πρόωρες εκλογές και δίνουν και ημερομηνίες.


Προσωπικά πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν την παρέλευση του 18μήνου, δηλαδή με λίστα. Οτιδήποτε άλλο θα σημαίνει πολιτική αυτοκτονία και για τον πρωθυπουργό και για το ΠΑΣΟΚ. Αν δεν προκηρυχθούν τότε οι εκλογές ο Παπανδρέου θα μείνει όμηρος των ίδιων του των βουλευτών και των ”δευτεροκλασάτων” υπουργών που τώρα απλά τους ανακοινώνονται οι αποφάσεις και έχουν καταπιεί πολλά όλο αυτό το διάστημα για να μην δώσουν πρόωρο τέλος στην πολιτική τους καριέρα. Αν οι εκλογές δεν γίνουν με λίστα, αλλά με σταυρό προτίμησης, που σημαίνει ότι δεν θα ανακοινωθούν πρόωρες κάλπες μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες, το ένστικτο της πολιτικής αυτοσυντήρησης θα οδηγήσει πολλούς παραγκωνισμένους της κυβέρνησης να γίνουν αρεστοί στον λαό, ιδιαίτερα όσοι εκλέγονται στην επαρχία, που σημαίνει ότι θα υιοθετήσουν αντιμνημονιακή ρητορική για να επιβιώσουν πολιτικά και να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους ακόμη και με κάποιο άλλο συνδυασμό. Κι αυτό ίσως να είναι και η θανατική καταδίκη του ΠΑΣΟΚ και θα έχει την υπογραφή του υιού του ιδρυτή του.


Αντίθετα οι εκλογές με λίστα ίσως δώσουν κάποια παράταση χρόνου σε μία κυβέρνηση που θα παραμένει όμως διαλυμένη, ασυντόνιστη που είναι προφανές ότι έχει χάσει κάθε λαϊκή νομιμοποίηση να δρα εξ ονόματος του λαού της και πλέον πνέει τα λοίσθια…
filologos10

Το ΠαΣοΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό

Ομάδα έξι φοιτητριών προσπαθεί ειρηνικά να ανοίξει τρία πανό αλλά δέχεται την βίαιη επίθεση μπράβων και μελών του ΠαΣοΚ. Τα πανό έγραφαν:
- Παπανδρέου: 20 χρόνια στην εξουσία. Αυτός που προκάλεσε την κρίση, τώρα θα μας σώσει απ' αυτήν
- Η κρίση ως ευκαιρία (ήταν ο τίτλος της ομιλίας του): μείωση της φορολογίας κερδών από 24 σε 20% και κατάργηση των συμβάσεων
- Ανεργία νέων: Τυνισία 30% - Ελλάδα 30%. Η εξέγερση έρχεται.

VIDEO: αυτά που δεν είδατε  στα ΜΜΕ