Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

N.Δ. "Οι δηλώσεις των εκπροσώπων του κινήματος των Μνημονίων , χαρακτηρίζονται αποκλειστικά και μόνον από έπαρση και ανευθυνότητα"


 
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι δηλώσεις των εκπροσώπων του κινήματος των Μνημονίων, όπως αυτές του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη, για το τομέα της κρουαζιέρας, χαρακτηρίζονται αποκλειστικά και μόνον από έπαρση και ανευθυνότητα.

Κάθε μέρα που περνά, o Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, καταγράφει και νέες γκάφες, που δυστυχώς, εκτός από τον ίδιο, εκθέτουν και τη χώρα. Η άγνοιά του σε βασικά θέματα του χαρτοφυλακίου του -το οποίο, προφανώς, ακόμη ψάχνει- είναι παροιμιώδης.

Θα ήταν πολλαπλώς χρήσιμο, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την Ελληνική Ναυτιλία, να αφήσει στην άκρη τους ανέξοδους παληκαρισμούς και να κατανοήσει, επιτέλους, πως είναι υπουργός και οφείλει να ασκήσει κάποτε τα καθήκοντά του.

Θα ανέμενε κανείς από τον κ. Διαμαντίδη, αντί να αναλώνεται σε επικοινωνιακά τρικ της περασμένης δεκαετίας, να αναζητήσει και να βρει τις λύσεις εκείνες που απαιτούνται, ώστε να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας Έλληνα ναυτικού στην κρουαζιέρα. Αλλά τι τον νοιάζει; Μήπως είναι ο μόνος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που με την αδράνειά του τροφοδοτεί την ανεργία;

Τέλος, εάν μπορούσε και εάν είχε την “ευγενή καλοσύνη”, θα ήταν καλό να μας ενημερώσει, επιτέλους, για τις αρμοδιότητές του. Για να ξέρουμε σε ποιον πρέπει να απευθυνόμαστε για τα θέματα της Ναυτιλίας: Σε αυτόν ή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή;».