Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ (ζήτω ο Γκαίμπελς!) λενε: "Σαμαράς - Παπανδρέου είναι ίδιοι". Το βίντεο απάτη

ΟΓκαίμπελς ζει και βασιλεύει...
Το βίντεο που παίχθηκε στην Ελληνοφρένεια, στο Αλ Τσαντίρι, στο Ράδιο Αρβύλα και ανέβηκε σε χιλιάδες blogs και προφίλ στο facebook, δείχνει πως, ό,τι λέει ο Παπανδρέου το λέει κι ο Σαμαράς και έκανε αίσθηση είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα, για να δείξει ότι "έχουν και οι δύο την ίδια πολιτική".
Είναι όμως έτσι;
Δείτε τι ακριβώς έγινε και πώς ξεφτιλίζονται...προπαγάνδα). κάποιοι (και στη ΝΔ που δεν μπορούν να απαντήσουν ακόμη και στην πιο φτηνή
Σημειώνουμε ότι κανείς, σε καμία εκπομπή δεν το παρουσίασε ως "σατιρικό". Και ο Λαζόπουλος και οι ΑΡΒΥΛΑ, ήταν εμφανέστατο ότι και οι ίδιοι νόμιζαν ότι πρόκειται για συρραφή δηλώσεων. Ποιος άλλωστε θυμόταν τι ακριβώς είχε πει ο Σαμαράς στην Έκθεση και πόσοι άκουσαν ολόκληρη την ομιλία; Ούτε 1%. Αυτό που μένει είναι το κλιπ των είκοσι δευτερολέπτων στο Αλ Τσαντίρι και στους Αρβύλες, οι οποίοι το παρουσίασαν ως αυθεντικές δηλώσεις.
Και ήταν ολοφάνερο ότι ούτε οι ίδιοι κατάλαβαν τη "μούφα"!

Δείτε τα βίντεο... και θα καταλάβετε!


ΙΕΚ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ: ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ by ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΑΡΒΥΛΑΚΗΣ

Πανελλαδικό «παρών» στο μεγάλο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. 3η Δεκέμβρη – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, 10.00π.μ. - Πλατεία Συντάγματος


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ   ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ  “Ε.Σ.Α.μεΑ.”ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Ελ. Βενιζέλου 236, Τ.Κ. 16341 Ηλιούπολη  
 Τηλ. 210.9949837,
Φαξ 210.5238967
e-mail: esaea@otenet.gr
http://www.esaea.gr

       Αθήνα …..02.12.10….
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλαδικό «παρών» στο μεγάλο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ.

3η Δεκέμβρη – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, 10.00π.μ. - Πλατεία Συντάγματος

Πάνω από 3.000 άτομα με αναπηρία από την Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα, τις Σέρρες, τη Νάουσα, την Κατερίνη, την Πτολεμαϊδα, τη Φλώρινα, την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, τη Θήβα, τη Λειβαδιά, τη Λαμία,  την Κόρινθο, τη Λάρισα, το Βόλο, τον Αλμυρό, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Πάτρα, την Αμαλιάδα, τον Πύργο, το Αγρίνιο, το Κιλκίς, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ζάκυνθο, τη Χίο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και τη Ρόδο  δίνουν ραντεβού την 3η Δεκέμβρη 2010 – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία μαζί με τα άτομα με αναπηρία, τις οικογένειές τους και τα άτομα με χρόνιες παθήσεις του λεκανοπεδίου Αττικής στο Πανελλήνιο – Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της, το συλλαλητήριο της αξιοπρέπειας και της τιμής, στην Πλατεία Συντάγματος ώρα 10:00 το πρωί για να διεκδικήσουν από την Πολιτεία τη θέσπιση ενός εθνικού προγράμματος δημόσιων πολιτικών για την αναπηρία, για διαδηλώσουν για την προστασία των δικαιωμάτων τους και μια ζωή επί ίσοις όροις.

Η μεγάλη κινητοποίηση – σταθμός, που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία του αναπηρικού κινήματος και της χώρα μας ξεκινά με 3 ξεχωριστές προσυγκεντρώσεις από τις 9.30 έως τις 10.00 το πρωί σε διαφορετικά σημεία του κέντρου της Αθήνας, τα οποία έχουν ως εξής: Πρώτο σημείο η Πλατεία Ομονοίας και οι γύρω δρόμοι Σταδίου, Αιόλου, Βερανζέρου, Σωκράτους, δεύτερο σημείο η Πλατεία Κλαυθμώνος και τρίτο σημείο το Ζάππειο και οι γύρω δρόμοι προς την Πλατεία Συντάγματος.

Οι προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν στις 09.30 και θα κατευθυνθούν στην Πλατεία Συντάγματος όπου με ευθύνη του Δήμου Αθηναίων θα έχει στηθεί εξέδρα από την οποία θα απευθύνει κεντρική ομιλία ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνης, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, για να επιδοθεί στον Πρόεδρό της το ψήφισμα του συλλαλητηρίου, καθώς και προς το Μέγαρο Μαξίμου. Η συγκέντρωση, οι εκδηλώσεις και η πορεία αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στις 15.00 το μεσημέρι.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες με αναπηρία, τους εργαζόμενους και ανέργους, τους φοιτητές και μαθητές, τους ηλικιωμένους και συνταξιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους να διεκδικήσουμε μαζί από την πολιτεία τη λήψη εκείνων των μέτρων που θα αποτελέσουν το ισχυρό και απαραίτητο δίχτυ προστασίας μας από την κρίση. 

Καλούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν με τον δέοντα τρόπο το μεγάλο αυτό συλλαλητήριο της αξιοπρέπειας και της τιμής και την Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία μέσα από συνεντεύξεις, αφιερώματα και ρεπορτάζ σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και σε όλες τις εφημερίδες.

Μη μένεις αμέτοχος! Ο σεβασμός των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των ατόμων με αναπηρία είναι υπόθεση όλων!
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) είναι ο τριτοβάθμιος κοινωνικός και συνδικαλιστικός φορέας του αναπηρικού κινήματος στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της, το 1989, έως σήμερα, αγωνίζεται για την προώθηση πολιτικών που συμβάλλουν στην πλήρη συμμετοχή όλων των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή της χώρας. Για τα δελτία τύπου σε ηλεκτρονική μορφή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.esaea.gr