Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η υπερ-αμερικανοποίηση του ΠΑΣΟΚ παράγοντας της κρίσης

Φίλε, εσύ που θα διαβάσεις τις παρακάτω αράδες, μην θεωρήσεις ότι τούτες εκπηγάζουν  από κάποιο είδος αντιαμερικανισμού. Είναι γραμμένες από έναν Ευρωπαίο που νοιώθει ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την Β. Αμερική και που μελετά με προσοχή την αμερικανική πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που είναι σήμερα η Ευρώπη σχετίζεται απολύτως με την διάσταση του πολιτικού φαινομένου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πλήρης η αποτυχία της Οικονομικής Πολιτικής, και το ναυάγιο του 2013 προβλέψιμο

του Σπύρου Χατζάρα
Οι αυτοκτονίες για «οικονομικούς λόγους» και λόγω τοκογλυφίας είναι καθημερινές.. Τα χρέη έπνιξαν 52χρονο επιχειρηματία από την Αθήνα και έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Σε αυτοκτονία οδηγήθηκε 58χρονος έμπορος της λαχαναγοράς του Ηρακλείου, που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Νεκρός στο ψητοπωλείο του στις Σέρρες βρέθηκε 42χρονος.

Πάνω από 1.400 βιοτεχνικές επιχειρήσεις έβαλαν «λουκέτο», το πρώτο εξάμηνο του 2010 στην Αθήνα .Στην Θεσσαλονίκη διαγράφηκαν 2.010 επιχειρήσεις. Ένα στα πέντε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας είναι ξενοίκιαστο. Οι εμπορικές πιάτσες της πρωτεύουσας ερημώνουν. Το 30% των εμπορικών καταστημάτων του νομού

Καλωσορίσατε κ. Παπανδρέου στη χώρα των διεφθαρμένων



Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή αποστροφή του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό.
"Είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς- κατά δήλωσή σας", σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.