Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

«Όχι νέα μέτρα»: Είναι βέβαιο;

Κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός – «αναμείνατε τη Εurostat» λέει ο Ντ. Στρος-Καν
«Δεν θα πάρουμε νέα μέτρα», διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός – «όχι νέα μέτρα προς το παρόν, ίδωμεν όταν ολοκληρωθεί η αναθεώρηση του ελλείμματος», είπε ο Ντομινίκ Στρος-Καν.
Η απόσταση ανάμεσα στις δύο δηλώσεις μπορεί να είναι ανύπαρκτη, μπορεί όμως να φθάσει και σε διαστάσεις …αβύσσου. Και στη δεύτερη – και απευκταία εκδοχή – το ερώτημα θα είναι καθαρά πολιτικό: Ποίου ο λόγος θα έχει μεγαλύτερη ισχύ; Του πρωθυπουργού της χώρας ή του επικεφαλής του ΔΝΤ;

1.000.000 άνεργοι το 2011: Τους πάτησε ...το τρένο

thumb
Από τους χιλιάδες αριθμούς που ακούγονται αυτές τις μέρες με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού, ένας έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ο αριθμός που μιλάει για την προβλεπόμενη το 2011 ανεργία, η οποία, με την κομψή φρασεολογία που θα χρησιμοποιήσουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και μιντιακοί παρατρεχάμενοι, «θα κυμανθεί μεταξύ 14% και 15%». Ο αριθμός αυτός, ωστόσο, αποκτά τη σημασία και το ειδικό του βάρος, αν διατυπωθεί με άλλον τρόπο: Ένα εκατομμύριο (1.000.000) άνθρωποι άνεργοι!

Συνδικαλιστές αποδοκίμασαν Μπιρμπίλη-Μανιάτη

Συνδικαλιστές αποδοκίμασαν Μπιρμπίλη-ΜανιάτηΕπεισοδιακά άρχισε το 34ο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με αντεγκλήσεις και αψιμαχίες μεταξύ των συνδικαλιστών. Η ένταση κορυφώθηκε όταν ανέβηκε στο βήμα ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Βαγγέλης Μουτάφης, που πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ.
Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του,

Ο ιός 10/10/10

Άλλη μια “επικίνδυνη” ημερομηνία για το Ίντερνετ “ξεφύτρωσε”, καθώς η 10η Οκτωβρίου 2010 θεωρείται η ημερομηνία όπου ένας τεράστιος ιός θα μολύνει τους υπολογιστές όλου του κόσμου... Όπως ακριβώς με τον ιό Υ2Κ της νέας χιλιετίας που τον περιμέναμε αλλά δεν ήρθε ποτέ!!

Η φτώχεια σπαράζει τους Έλληνες - Συρρέουν χιλιάδες στα συσσίτια

Μέσα σε ένα χρόνο έφτασαν στις 10.000 τα συσσίτια μόνο των Αθηνών.Η φτώχεια βαθαίνει μέρα με τη μέρα. Τα σισσύτια σε άπορους των Αθηνών μέσω της "Αποστολή" διαπλασιάστηκαν από 5000 σε 10.000 μέσα σ΄ ένα χρόνο! Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ήρθε σε επαφή με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη και ζήτησε τη συνδρομή του Πενταγώνου στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΕΛ.ΑΣ. Με κοντομάνικα και χωρίς μοτοσικλέτες λόγω… περικοπών!

 Του ΝΙΚΟΛΑ ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛ.ΑΣ.Τραγικές είναι πλέον οι ελλείψεις στην Ελληνική Αστυνομία όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας εξαιτίας των περικοπών στις δαπάνες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι αστυνομικοί να βγάλουν το χειμώνα με τα… κοντομάνικα πουκάμισα.