Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δέκα μήνες εξουσίας για τον Σαμαρά

ansamaras
Δεν τα άλλαξε όλα αλλά υποσχέθηκε και προχωρεί για τη δική του Ν.Δ.

Δέκα μήνες συμπληρώθηκαν προχθές από την ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στο πηδάλιο της Νέας Δημοκρατίας, γεμάτοι από συνεχείς εσωτερικές αμφισβητήσεις που οδήγησαν και στη διαγραφή της Ντ. Μπακογιάννη και ορισμένων ακόμη στελεχών και πολιτικά σηματοδοτούνται από την προσπάθεια ανάκαμψης του κόμματος με κεντρική αντιπολιτευτική πολιτική στρατηγική, αυτή κατά του μνημονίου.  

Στην …. αντεπίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά ο ΥΠΟΙΚ

Στην …. αντεπίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά ο ΥΠΟΙΚΣτην ….αντεπίθεση -αναφέρουν τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ-  πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και απαντώντας στην  κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.
«Σαμαράς ίσος Καραμανλής» ….ήταν η επιχειρηματολογία του κ.Παπακωνσταντίνου απέναντι στην επιχειρηματολογία με  αριθμούς που έχει παραθέσει ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας πως «ο άνθρωπος είναι σε πραγματική απόγνωση … λέει παραμύθια για μικρά παιδιά στους πολίτες».
Πέραν τούτων όμως και επί της ουσίας  …μηδέν! Απέφυγε να …..

Σωτηρία σε δύο φάσεις

Εάν κρίνουμε από τις βασικές παραδοχές στις οποίες στηρίζεται ο κρατικός προϋπολογισμός του 2011, είμαστε καταδικασμένοι να πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αναλύει τη δύσκολη πραγματικότητα με πιο αισιόδοξο τρόπο και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πάνε τελικά χαμένες.