Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΒΡΑΒΕΙΟ "ΚΑΤΟΧΗΣ" ή "ΝΤΡΟΠΗΣ (Quadriga) ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ...

Διά χειρός Γιόζεφ Άκερμαν, του Διοικητή της Deutsche Bank, βραβεύθηκε ο Ελληνας Πρωθυπουργός, διότι:
«Κοίταξε κατάματα την αλήθεια» και τη μετέφερε «χωρίς περιστροφές» στους πολίτες της χώρας, αψηφώντας τον κίνδυνο «να χάσει το αξίωμά του και να γίνει ιδιαίτερα αντιδημοφιλής στο λαό του».
Δηλ., κατάφερε με τη συμβολή της Deutsche Bank, να μπούμε στο Δ.Ν.Τ., να μας επιβάλουν "κατοχικούς" όρους με υψηλούς τόκους και σκληρά μέτρα, προκειμένου να εξασφαλίσει ο Γιόζεφ Άκερμαν της Deutsche Bank, το κεφάλαιο των δανείων με την άγρια τοκογλυφία.Με την υποθήκευση βέβαια της Δημόσιας περιουσίας, όπως πολεμικά αεροπλάνα, πλοία, Ακρόπολη, κτίριο Βουλής κ.τ.λ. (Αρθρo 11 της Συνθήκης) .Το "κλού" της βράβευσης ήταν όταν ο Διεθνής τοκογλύφος κ. Γιόζεφ Άκερμαν, Διοικητής της Deutsche Bank, απευθυνόμενος στον Έλληνα Πρωθυπουργό είπε:
"Τώρα μπορείτε πλέον να λέτε:
"Είμαι Βερολινέζος".!!!

Έλληνες, άν είσθε εδω, έρχονται Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Καλλικράτη...

Αιμίλιος Λιάτσος: Περίεργες συμπτώσεις

Περίεργες συμπτώσεις  
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ και σοβαρότατες καταγγελίες στη Βουλή για το θέμα του Βατοπαιδίου έγιναν το 1999 από βουλευτές της Αριστεράς. Ουδείς από τους τότε «πράσινους» κυβερνώντες ή τους «γαλάζιους» της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε σημασία. Το ίδιο έγινε και με τη συντριπτική πλειονότητα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αντίθετα, την ίδια περίοδο στρωνόταν ο δρόμος για τις ανταλλαγές με μεγάλο ωφελημένο τον ηγούμενο Εφραίμ και τους συν αυτώ μοναχούς. Για να φτάσουμε στον Αύγουστο του 2008 που, ω του θαύματος, αποκαλύφθηκε ξαφνικά η ιστορία και όλοι άρχισαν να μιλούν για το μέγα

Πλήρης ασυμφωνία λεγομένων

Πλήρης ασυμφωνία λεγομένωνΕίναι προφανές ότι δεν τίθεται θέμα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, όταν και ο απονήρευτος πλέον αντιλαμβάνεται ότι προεκλογικά άκουγε μύρια όσα ψεύδη από το ΠΑΣΟΚ, που ως μόνο σκοπό είχαν να του χρυσώσουν το χάπι για τα οικονομικά προβλήματα που έρχονταν όπως είχε ανακοινώσει εγκαίρως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Παρθενώνας στην είδηση του CNN για την ταξιδιωτική οδηγία!

- Φωτογραφία με τουρίστες στην Ακρόπολη επέλεξε το CNN για την είδηση της ταξιδιωτικής οδηγίας που εξέδωσαν οι ΗΠΑ για την Ευρώπη.
- Επικριτικά σχόλια για την επιλογή της φωτογραφίας απο τους αναγνώστες της ιστοσελίδας.

Αν και η σχετική οδηγία απο τις ΗΠΑ προς τους πολίτες της εκδίδεται μετά από τις πληροφορίες ότι η αλ Κάιντα σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας, το CNN επέλεξε τον Παρθενώνα για να "ντύσει" την είδηση στην ιστοσελίδα του.

Στη λεζάντα της φωτγραφίας γράφει : "Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους Αμερικανούς στην Ευρώπη να είναι προσεκτικοί σε δημόσιους χώρους όπως τουριστικά αξιοθέατα και αεροδρόμια".

newsit

Έρχονται μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

DIMOSIOΑνατροπές στις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα φέρνει η κυβέρνηση.Ετοιμάζεται να επιτρέψει τη διαμόρφωση σύμβασης ανά επιχείρηση γεγονός που θα επιφέρει άμεση μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα.Ήδη οι συμβάσεις βρίσκονται σε αμφισβήτηση, με πρώτη την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας την οποία υπογράφουν η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικοί φορείς και η οποία καθορίζει τα κατώτατα όρια των αμοιβών. Επίσης οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, ηλικίας κάτω των 25 ετών, αμείβονται με 592 ευρώ ή το 84% του κατώτατου βασικού μισθού ή ημερομισθίου, όπως