Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η δική μας αδράνεια ευνοεί τους άχρηστους...


Ερωτηθείς ο αείμνηστος Αθανάσιος Κανελλόπουλος (για όσους δε θυμούνται βουλευτής και υπουργός επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και δεινός ευφυολόγος) είχε πει ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το καρπούζι: απ’ έξω πράσινο και από μέσα κόκκινο με λίγο μαύρο».

Οι πόρνες της ενημέρωσης

Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν αλλά οι συνήθειες των ανθρώπων παραμένουν ίδιες σε πολλούς τομείς. «Το έγραψε η εφημερίδα» έλεγαν πάντα οι άνθρωποι σε κάποιο σημαντικό γεγονός όπου προκαλούσε περιέργεια ή αναβρασμό στην κοινωνία. Αργότερα προστέθηκε ο ήχος και «το είπε το ραδιόφωνο» και λίγο μετά είχαμε ήχο stereo και εικόνα υψηλής ανάλυσης όταν «το έδειξε η τηλεόραση». Κοινός παρανομαστής είναι ότι αφού

Λοβέρδος: "Νέο Γουδί αν αποτύχουμε"

Σε δήλωση σοκ πέρασε ο κύριος Λοβέρδος, γνωστός για τα όσα έχει πράξει στα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα εις βάρος των Ελλήνων. Δήλωση σοκ που λειτουργεί ως προαναγγελία των επερχομένων, ενώ ταυτόχρονα προειδοποιεί τον πρωθυπουργεύοντα Γιώργο Παπανδρέου πως η τιμωρία

Πουτάνες


Οι απολύσεις στα ΜΜΕ πέφτουν βροχή και οι δημοσιογράφοι –αφού ζούσαν για χρόνια σαν παράσιτα με τα χρήματα που έκλεβαν τα αφεντικά τους και έγιναν για δεκαετίες εχθροί ενός λαού που είχε γίνει εχθρός του εαυτού του- δεν πρέπει να περιμένουν βοήθεια από κανέναν. Να κλείσει και το «Βήμα», να κλείσουν και τα «Νέα», να κλείσει και το Mega, να κλείσουν όλοι. Δεν θα μας λείψει κανείς σας. Στα τσακίδια.
Κατά τ’ άλλα, είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις την Όλγα, τον Γιάννη, τον Παύλο, τον Μανώλη και τ’ άλλα παιδιά να νομίζουν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και πως συνεχίζουν να είναι opinion leaders. Αυτή η βεβαιότητά τους πως η επόμενη μέρα θα τους βρει στη θέση τους είναι ξεκαρδιστική. Όλγα, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά μια τσιγγάνα μου είπε τη μοίρα σου. Μπορείς να την δεις στο βίντεο από το 7:21 και μετά.