Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αδειάζουν τα σχολεία! «Αποσπάσεις εκπαιδευτικών από την πίσω πόρτα»

Για νέα  προκλητική κομματική «εξυπηρέτηση»… αρεστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή απόφαση της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, να υπογράψει εγκύκλιο απόσπασης χιλιάδων εν ενεργεία εκπαιδευτικών σε γραφεία Διευθύνσεων!
 Όπως αποκαλύφθηκε στον Τύπο, παρά τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία που μόνο για εφέτος υπολογίζονται σε 11.000 θέσεις,  από την Υπουργό Παιδείας εκδόθηκε εγκύκλιος για αποσπάσεις 2.160 καθηγητών και δασκάλων από τα σχολεία στα γραφεία των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επιπλέον όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε Δημήτρης Γκίνης, η Υπουργός Παιδείας, τροποποίησε το Νόμο 3848/10 με τον οποίο «πάγωσαν» οι μετατάξεις εκπαιδευτικών στα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών, ώστε να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί!
 Σύμφωνα  με όσα είδαν το φως της  δημοσιότητας, η επίμαχη εγκύκλιος  η οποία χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας …

ΥΠΕΡ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΨΗΦΟ.!


ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΕ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ.. ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.!!!
 
Μας το επισημαίνει φίλος αναγνώστης.
Προσέξτε μας γράφει, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτικη ζωη του τόπου...
* -- Ο Υπερ-Πρωθυπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
* -- Ο Υπερ-Μνημονιάρχης Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που έχει δικαίωμα να υπογράφει έν λευκώ όποια δανειακή σύμβαση γουστάρει, χωρίς την έγκριση της Βουλής (ο άνθρωπος της τρόικας) , και αυτός ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
* -- Ο Επικρατείας Χάρης Μπαμπούκης, αρμόδιος γιά τις Διεθνείς Επενδύσεις στο Ψηφοδέλτι Επικρατείας.
* -- Ο Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και αυτός στο Επικρατείας.
* -- Η αρμόδια Υπουργός στους ευαίσθητους και "υπερκερδοφόρους" τομείς της... Ενέργειας και του Περιβάλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, δεν ήταν σε κανένα Ψηφοδέλτιο, είναι...εξωκοινοβουλευτική.!
* -- Ο Υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, που θα χειρισθεί τα Εθνικά μας συμφέροντα σε Σκοπιανό, Κυπριακό, Αιγαίο και Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ήλθε από υπηρεσία της Αυστρίας και το Ευρωψηφοδέλτιο...
Κανείς τους, μά κανείς του, δεν έχει ψηφισθεί, ούτε από ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ.!!!
Χωρίς λαική εντολή, ενεργούν ανθ΄ ημών και διά λογαριασμό μας...
Ένα ακόμη "θαύμα"της... Λαικής Κυριαρχίας του Γιώργου, μέσα στα πλαίσια της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης".!!!

Με δημοψήφισμα και εξόφληση χρέους παίρνουμε πίσω την πατρίδα μας

Με δημοψήφισμα και εξόφληση χρέους παίρνουμε πίσω την πατρίδα μας

ΜΕ ΤΟΝ  ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΚΟΡΙΚΟ    
Η ΠΡΟΤΑΣΗ την οποία έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την ομιλία του στον ΟΗΕ, να αξιοποιήσουμε τα ακίνητα αξίας 270 δισ., δεν έτυχε καμιάς ανάλυσης εδώ στην Ελλάδα. Το ίδιο έχει πει και ο Αντώνης Σαμαράς, άρα υπάρχει συναίνεση.
Κανείς δεν το ανέλυσε, γιατί προφανώς ο Γιώργος Παπανδρέου κανέναν οικονομικό υπουργό του δεν ενημέρωσε για τις εισηγήσεις που έχει δεχθεί από τους συμβούλους του. Μία από αυτές είναι η σύνταξη εθνικού ισολογισμού. Από τη μια δηλαδή να γράψουμε τα χρέη μας και πότε λήγουν (κάθε δόση) και από την άλλη τα περιουσιακά μας στοιχεία και τι αποδίδει το καθένα από αυτά. Η αποτίμηση των ακινήτων είναι 270 δισεκατομμύρια, αλλά υπάρχουν κι άλλα περιουσιακά στοιχεία πέραν των ακινήτων. Υπόγειος πλούτος, διακρατικές συμφωνίες κ.λπ.
Βέβαια το γεγονός ότι κανένας υπουργός δεν γνωρίζει αυτές τις εισηγήσεις σημαίνει ότι είναι ακόμα νωρίς για να ληφθούν αποφάσεις και να μπουν στο τραπέζι οι προτάσεις που υπάρχουν. Από την άλλη, ο πρωθυπουργός δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια στρατηγική θα ακολουθήσει. Η τρόικα και κυρίως η Κομισιόν ενδιαφέρονται μόνον για το έλλειμμα και πώς αυτό θα μειωθεί στο 3% το χρόνο. Όχι για το χρέος που η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει λόγω του μεγέθους του. Η Ελλάδα όμως έχει κάθε συμφέρον να μειώσει το χρέος ή και να το εξοφλήσει ολοσχερώς ώστε να ανακτήσει τη λαϊκή κυριαρχία της. Να αποφασίζει για το σπίτι της και να μπορέσει πάλι, όπως και στο παρελθόν, να διεκδικήσει την εθνική της ανεξαρτησία. Το ακριβώς αντίθετο επιδιώκει το ΔΝΤ, η Ε.Ε. και η ΕΚΤ. Να μην εξοφλήσουμε το χρέος μας, ώστε να υπακούσουμε σε κάθε διαταγή τους και να αναρροφούν από 18 έως 30 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Πολιτική "πάρτα όλα"

* Απεγνωσμένη κυβερνητική επιχείρηση διάσωσης προ του ναυαγίου του Μνημονίου
* Φορολογική επιδρομή με την περαίωση σε μικρούς και μεσαίους, αμνηστία σε φοροφυγάδες, ομολογία διάλυσης των ελεγκτικών μηχανισμών
* Γενική εκποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας με πρόσχημα το δημόσιο χρέος
* Καζίνο, "φρουτάκια" και ηλεκτρονικό στοίχημα οι προτεραιότητες των "fast track" επενδύσεων
* Παράκαμψη των συλλογικών συμβάσεων εργασίας
αυγή

Μας φέρνουν μόνιμο επίτροπο στην Ελλάδα

Απαιτούν τον απόλυτο έλεγχο
Το «ελληνικό ζήτημα» θα κρίνει ακόμη και την πολιτική τύχη του τελευταίου στις γαλλικές προεδρικές εκλογές
Σε περίπτωση ελεγχόμενης χρεοκοπίας η διεθνής κοινότητα θα δρομολογήσει την τοποθέτηση εκπροσώπου της στην Ελλάδα ο οποίος και θα ελέγχει την πορεία εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών.

Χρονικά η τοποθέτηση του ξένου επιτηρητή αναμένεται στις αρχές του 2011 (τον Φεβρουάριο),