Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αλέξης Μητρόπουλος: Η σύγκρουσή μου με το ΠΑΣΟΚ είναι ιδεολογική


“Το ΠΑΣΟΚ πλέον τοποθετείται στο στρατόπεδο των νεοφιλελεύθερων κομμάτων διαπιστώνει ο Αλέξης Μητρόπουλος και εξηγεί γιατί ο ίδιος ακολουθεί “ξεχωριστή κριτική πορεία από το 1984” και δεν έχει αναλάβει κανένα δημόσιο αξίωμα. Ο Αλ. Μητρόπουλος αντιλαμβάνεται τη συνεργασία με τον χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς ως “συνάντηση βάσης”, ως λαϊκό αίτημα συνεργασίας της αριστεράς για την ανατροπή του Μνημονίου και των μακροπρόθεσμων ασφαλιστικών και εργασιακών απορρυθμίσεων που επιφέρει.

«Τα ψέματα τελείωσαν, τα προσχήματα τελείωσαν και οι μάσκες έπεσαν», δηλώσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σχολιάζοντας τα όσα είπε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός τόσο στη συνέντευξη τύπου όσο και στην ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι πέρσι στη ΔΕΘ ο κ. Παπανδρέου παραπλάνησε πολιτικά τον ελληνικό λαό με το «υπάρχουν λεφτά» και τώρα αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση καθώς, όπως ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος, είναι ο ίδιος μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.

Το μικρό καλάθι και το... 2013!

«Συννεφιασμένο» το κλίμα στην κυβέρνηση (Από την εφημερίδα Η ΧΩΡΑ)

Από την 1/1/2011 φαίνεται πως θα υπάρξει εξίσωση των φόρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης όπως προκύπτει από την συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς έως σήμερα δεν υπάρχει μηχανισμός αναδιανομής! Νέα μέτρα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, δεν θα παρθούν, όπως και δεν θα γίνουν νέες περικοπές στους μισθούς όπως επισήμανε, ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως πέρσι, στην ΔΕΘ, άλλα έλεγε και άλλα έγιναν... Ο πρωθυπουργός, μπορεί να χαρακτήρισε «καταστροφικό» το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, ωστόσο στην σχετική ερώτηση που διατύπωσε δημοσιογράφος του Μπλούμπεργκ, δεν μίλησε για... καταστροφή! Όσον αφορά τα εσωκομματικά, διέψευσε ότι υπάρχουν «ακέφαλα υπουργεία», χαρακτήρισε νικηφόρες τις επιλογές στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Λουκά Παπαδήμο.

Θρίλερ με το Μνημόνιο 1, πιέσεις για Μνημόνιο 2!

 
money-bagΑνοίγει η «τρύπα» στα έσοδα το οκτάμηνο: Χωρίς αλλαγή πορείας θα φθάσει τα 5 δις. ευρώ στο τέλος του έτους! – Αμφιβολίες για το «μαξιλάρι» των δαπανών – «Θερμοκοιτίδα» διεθνούς δανεισμού για την Ελλάδα ως το 2020 θέλουν οι ισχυροί του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, με επέκταση της συμφωνίας δανεισμού – Παρέμβαση της ΕΚΤ με προτροπή πολιτικού αποκλεισμού χωρών από την Ευρωζώνη