Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα μέτρα...

Τον τρόπο κάλυψης της τρύπας των περίπου 2 δισ. ευρώ που αναμένεται να παρουσιάσει η Ελλάδα στο τέλος του έτους - αποκλίνοντας έτσι αισθητά από τον στόχο του 8,1% για το έλλειμμα- πρόκειται να συζητήσει το κλιμάκιο της τρόικας που καταφθάνει τη Δευτέρα στην Αθήνα.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν τα μέτρα που πρέπει

Πώς να (μην) κάνετε ανασχηματισμό…

Υποτίθεται ότι οι πρωθυπουργοί κάνουν ανασχηματισμούς για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του παραγόμενου κυβερνητικού έργου. Αυτό θα έπρεπε να είναι το μόνο μέλημα του κ. Παπανδρέου σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Ο μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί.

Εδώ και ένα μήνα η κυβέρνηση πιπιλά την καραμέλα ότι ο

Το Δικαστήριο δικαίωσε τους εργαζομένους με stage.

 
Το δρόμο για τη μονιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων που απασχολούνται εδώ και χρόνια στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ με προγράμματα stage ανοίγει η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία υποχρεώνει το υπουργείο Εργασίας να διατηρήσει στις υπηρεσίες του εργαζομένους οι οποίοι ως πρόσφατα απασχολούνταν υπό αυτό το καθεστώς.

Αποκαλύψεις: 120 εκατομμύρια ευρώ το κόστος του ανασχηματισμού

Με κεντρικό τίτλο “πληρώσαμε 120 εκατομμύρια ευρώ τα βαφτίσια των νέων υπουργείων” κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα Αποκαλύψεις, που υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως κάθε νέο υπουργείο που δημιουργείται κοστίζει το λιγότερο 6 εκατομμύρια ευρώ! Παράλληλα,

Στην 83η θέση Ανταγωνισικότητας η Ελλάδα

Η Ελλάδα υποχώρησε το 2010 στην 83η θέση του Παγκόσμιου Δείκτη Ανταγωνιστικότητας του World Economic Forum (WEF) μεταξύ 139 χωρών, από την 71η θέση το 2009. Η υποχώρηση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, σύμφωνα με την έκθεση World Economic Report που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την Κίνα, οφείλεται στη μεγάλη επιδείνωση του μακροοικονομικού περιβάλλοντός της.

"ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ. ΓΙΑ ΝΑ...ΠΗΔΗΞΟΥΝ...

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.!

Μία μεγάλη αλήθεια πού εντέχνως αποσιωπάται...

Ηγέτης ενάντια στην εθνική κατάθλιψη

Από Factorx 
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ένα πρώτιστο χρέος, να δώσει πάλι στον κόσμο αυτό που είναι το πλέον απαραίτητο για τον αγώνα: ηθικό
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη.
Όταν δίνεις αγώνα, οποιονδήποτε αγώνα, στρατιωτικό, οικονομικό, ακόμη κι αν απλώς παίζεις με τους κολλητούς σου πέντε επί πέντε με την απάνω γειτονιά, πάνω απ’ όλα χρειάζεσαι ένα πράγμα: ηθικό.

Η κατάρρευση της Αγοράς εκμηδενίζει τη μεσαία τάξη!



Όταν, πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι μιλούσαν για την κοινωνία των δύο τρίτων και για τον κίνδυνο εξαφάνισης της μεσαίας τάξης, ακούγονταν γραφικοί. Δεν υπήρχε κανείς, εν μέσω δανειακής ευωχίας, που να πιστεύει οτι θα ερχόταν η ώρα μιας τόσο ανώμαλης προσγείωσης, που θα έθετε εν αμφιβόλω όλες τις "κατακτήσεις" των μεταπολεμικών και ιδίως των μεταπολιτευτικών χρόνων.

Ήρθαμε για δουλειά...

Ο πρωθυπουργός δικαιολόγησε την μετακίνηση και των 48 μελών του υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι "ήρθαμε για δουλειά".

Δεν αμφιβάλω ότι μας δουλεύετε κύριε Παπανδρέου...