Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Εμείς πότε θα ανασυρθούμε από το ορυχείο του ΔΝΤ;

Άκουσα με χαρά, ότι ο υπουργός Οικονομικών βλέπει φως στο τούνελ και μπορεί πλέον να εκτιμήσει πότε θα ανασυρθούμε όλοι εμείς… οι μεταλλωρύχοι από το «δωμάτιο σωτηρίας» του ΔΝΤ! Σκέφτηκα, μάλιστα, ότι είναι λάθος που δεν έχουμε σπεύσει για ανθρωπιστικούς λόγους να αναλάβουμε εμείς τη διάνοιξη της σήραγγας εκεί στο ορυχείο της Χιλής, ώστε να ανασυρθούν στο φως και στο φρέσκο αέρα οι Χιλιανοί εργάτες, που θα περιμένουν, όπως φαίνεται, μέχρι τα Χριστούγεννα για να βγουν στην επιφάνεια του εδάφους. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνοι έχουν περισσότερες πιθανότητες και μεγαλύτερη σιγουριά να απελευθερωθούν από τον υπόγειο τάφο τους στα έγκατα της γης, παρά τα εκατομμύρια των Ελλήνων

Βόμβες μεγατόνων από Φασούλα: Σκάνδαλα στον Πειραιά με την ανοχή ΠΑΣΟΚ

Ανάμειξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε σκάνδαλο με επιχειρηματίες στον Δήμο Πειραιά καταγγέλει ο Παναγιώτης Φασούλας. Επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία Πειραιά.

Ψωμιάδης για Καρατζαφέρη: "Οι μάσκες έπεσαν"


Στην αντεπίθεση βγαίνει ο Π.Ψωμιάδης εναντίον του Γ.Καρατζαφέρη μετά την δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ ότι ο Α.Σαμαράς "στραπατσάρισε την υποψηφιότητά του με το τελεσίγραφο του έθεσε". Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας σε δήλωσή του αναφέρει...

Ελλάς το μεγαλείο σου ...

3η του Σεπτέμβρη!... Εθνική γιορτή!.. Ο Γιωργάκης θα βγάλει από το μπαούλο  τη στολή του σοσιαλιστή, κειμήλιο από τον μπαμπά του,  θα την φορέσει και θα παρελάσει στο Σύνταγμα μπροστά στην τρόικα!.. Γιώργο, μας κάνεις υπερήφανους!..  Γιωργάκη, έχεις ταλέντο...Έτοιμη η περίφημη γερμανική τράπεζα Deutsche Bank- αυτή που κινδυνολόγησε αγρίως με την φημολογούμενη χρεοκοπία της Ελλάδος και κερδοσκόπησε επίσης αγρίως στη συνέχεια εις βάρος της- να τιμήσει απονέμοντας βραβείο στον καλύτερο υπάλληλό της για το 2010...

Ακριβαίνουν πάλι τα τσιγάρα

Ακριβαίνουν πάλι τα τσιγάρα
Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται σε νέα αύξηση των φόρων στα τσιγάρα.
Ακριβαίνουν για τέταρτη φορά από την αρχή του έτους τα τσιγάρα. Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται σε νέα αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα τσιγάρα καθώς διαπιστώνει ότι, παρά τις τρεις απανωτές  αναπροσαρμογές των συντελεστών των ειδικών φόρων κατανάλωσης, οι εισπράξεις του Δημοσίου από αυτήν την πηγή φορολόγησης δεν έχουν αυξηθεί στα επιθυμητά επίπεδα. Το θέμα αυτό, απασχόλησε τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με τους εκπροσώπους των καπνοβιομηχάνων και των περιπτερούχων. 

ΠΑΣΟΚ: Σε μια κοινωνία 500.000 πολιτών βρίσκει μόνο δύο ικανούς για Δήμο και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

 
Όταν το «νέο ΠΑΣΟΚ» του Γιώργου λειτουργεί με τους μεθόδους του χθες

Ο Κατσικόπουλος, θέλει να πάει στην Περιφέρεια, έχει κάνει μια δουλειά 500 σελίδων για το τι θα κάνει αν βγει Περιφερειάρχης και επιπλέον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα εκλεγεί από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Όμως το ΠΑΣΟΚ, προσανατολίζεται να μην τον βάλει επειδή τον θέλει για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων.

Ν.Δ: Εκστρατεία δεξιάς ενσωμάτωσης της διαμαρτυρίας

Την οικοδόμηση ενός «μεγάλου πλειοψηφικού συνασπισμού δυνάμεων που απορρίπτει τα αδιέξοδα του Μνημονίου και στηρίζει την εναλλακτική προοπτική» (της ΝΔ) προτάσσει ο Αντώνης Σαμαράς με καταλύτη τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και ανεξάρτητα από αυτές. Αυτό ήταν και το βασικό μήνυμα της εισήγησης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος την περασμένη εβδομάδα.
  Ο Α. Σαμαράς τόνιζει ότι σε συνθήκες κρίσης το πολιτικό διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών υπερισχύει των τοπικών κριτηρίων, αλλά προσθέτει «ασφαλώς και δεν θέλουμε να τις μετατρέψουμε σε δημοψήφισμα για το Μνημόνιο».

…"Πολεμάμε βέβαια την οικογενειοκρατία, αλλά η περίπτωση του γιου του Μπακογιάννη είναι "διαφορετική". Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία …του ορφανού". …Τάδε έφη ο Καρατζαφέρ!!!

Μεγάλο το "βάθος" του ελληνικού "πάγκου". Μας πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζ" …και δεν φάνηκε το κενό του, γιατί ο "Καρατζαφέρ" κάλυψε άνετα τη θέση του.
…Ζήτω ο "Καρατζαφέρ" !!
…"Πολεμάμε βέβαια την οικογενειοκρατία, αλλά η περίπτωση του γιου του Μπακογιάννη είναι "διαφορετική". Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία …του ορφανού". …Τάδε έφη ο Καρατζαφέρ. Σε όλα έχει μια δικαιολογία ο γνωστός κωλοτούμπας ...αρκεί αυτή η δικαιολογία να βολεύει τον Μητσοτάκη.

Οι εκλογές θα είναι ένα “stop” στον Παπανδρέου και στο έργο του.

Η κυβέρνηση έχασε την ορμή της ο κόσμος ήδη βαρέθηκε. Κάπου εδώ σταμάτα το επικοινωνιακό πακέτο «Μέτρα για να σώσουμε την χώρα» «μνημόνιο ή χρεοκοπία» και ενόψει εκλογών περάσαμε ήδη στο πακέτο «Σώσαμε την χώρα». Και αφού πληθαίνουν οι φήμες ότι τελικά η χώρα σώθηκε επέρχεται μια χαλάρωση στο κοινό που έχει ήδη κουραστεί και κάνει ταμείο και αγριεύεται. Οι εκλογές είναι ένα σημείο οπού άπαντες έχουν να στείλουν ένα μήνυμα. Είναι αλήθεια ότι ψήφος κατά του μνημονίου  είναι χαμένη Ψήφος. Το μνημόνιο θα εφαρμοστεί με κάθε μέσο και τρόπο.

Παπανδρέου: Οι φόροι είναι …. «αλληλεγγύη στην κυβέρνηση» !!!


 «Οι φόροι που βαρυγκωμούν οι πολίτες για να πληρώσουν και καταστρέφουν την μεσαία τάξη της χώρας δεν είναι χαράτσι» δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Τι είναι τότε οι φόροι; «Αλληλεγγύη στην …κυβέρνηση», απάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον εαυτό του.
Ναι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι. Το είπε κι αυτό, προφανώς βέβαιος πλέον ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου που δεν καταλαβαίνουν τι λέει και τα ανέχονται όλα.
Πάρτε το και αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι τα βάρη φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλο χρόνο, διότι έχουμε και ύφεση και περισσότερους φόρους, όμως, δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Και ο φόρος, γι’ αυτή την κυβέρνηση, δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση, σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν

"ΑΝΑΔΟΧΟΣ" ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ... ΚΑΤΕΒΕΙ.!

Χαρακτηριστική και πανέξυπνη η δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απάντησε σε όσα είπε ο Πρωθυπουργός στο Πολιτικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ.
«Ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου βάφτισε τους φόρους “αλληλεγγύη”.
Σε λίγο θα βαφτίσει τα λουκέτα “ευκαιρίες ανάπτυξης” και την ανεργία “κοινωνική δικαιοσύνη”.
Όμως, η κυβέρνηση δεν παίζει μόνο με τις λέξεις.
Παίζει με τον πόνο του Ελληνικού Λαού».
Με λίγες λέξεις 'ολο το περιεχόμενο της οικονομικής πολιτικής του Γιώργου...

Αποκάλυψη για μνημόνιο


Ένα αποκαλυπτικό άρθρο για το λάκκο που μας σκάβει η κυβέρνηση, ανεβάζει σήμερα το antinews.gr με σκοπό να μάθετε ότι τα δεινά που ζούμε τώρα είναι ελάχιστα, μπροστά σε όσα μας περιμένουν για άλλα τέσσερα χρόνια.

Δυστοκία εξεύρεσης υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπαμε και από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου σκοπεύει να πολιτικοποιήσει τις εκλογές, τώρα που ακόμα έχει έναν δημοσκοπικό αέρα. Άλλωστε δεν έχει και πολλά να χάσει. Αντίθετα η φυγομαχία και η μέθοδος του στρουθοκαμηλισμού, όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά και η ίδια η κοινωνία πολιτικοποιεί τις επερχόμενες αυτοδιοκητικές εκλογές, δεν θα ήταν φρόνιμη πολιτική επιλογή και θα οδηγούσε ΠΑΣΟΚ σε πλήρη πολιτική απαξίωση. Γι' αυτό είναι υποχρεωμένο να σηκώσει τώρα το γάντι της πρόκλησης που...
έριξε η αντιπολίτευση. Δεν πρέπει εξ άλλου να ξεχνάμε ότι έπαιξε κάποια στιγμή και ακόμα δεν έχει ίσως εγκαταλειφθεί οριστικά, το σενάριο των διπλών εκλογών τον Νοέμβριο.

Τέρμα το φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό πως το δικαιολογούν τα ΠΑΣΟΚια;

Άλλο ένα βήμα προς τον Σοσιαλισμό, η Βαρβαρότητα. Καταργούν την έκπτωση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Τώρα θα πρέπει τα γεροντάκια, ή να τρέχουν να βρουν τα δικαιολογητικά για να τους επιστρέψουν τον φόρο (ναι... καλά) ή να πεθαίνουν από το κρύο. Τους έκοψαν ήδη και τα δώρα... οπότε τα λεφτά για το πετρέλαιο πάνε. Τώρα πρέπει να βάλουν και άλλα από την τσέπη τους για τον φόρο θέρμανσης!!!