Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Είναι αποκαρδιωτικό και συνάμα επικίνδυνο το ότι οι Έλληνες πολίτες δέχονται μοιρολατρικά, με απάθεια και ραγιαδισμό την επεξεργασμένη ενημέρωση και ψυχαγωγία που τους προσφέρεται από τα ΜΜΕ, θαρρείς πως είναι ανίκανοι να σκεφθούν και να αντιδράσουν. Χαρακτηριστικό αλλά και επίκαιρο παράδειγμα είναι η απαγόρευση του καπνίσματος. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια ότι τα ΜΜΕ έπλεκαν εγκώμια για την «δημοκρατική», «φιλελεύθερη» και «σύγχρονη»

Σχέδια για εξίσωση του φόρου μεταξύ πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης

Την εξομοίωση του φόρου μεταξύ πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης μελετούν στο υπουργείο Οικονομικών.Ειδικότερα, οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών επεξεργάζονται τα σενάρια για την κατάρτιση του προϋπολογισμού 2011 και ως επί το πλείστον για το σκέλος των εσόδων.Σύμφωνα με το μνημόνιο, το επόμενο έτος θα πρέπει να γίνει η μετάταξη του 30% των προϊόντων και υπηρεσιών από τον συντελεστή ΦΠΑ 11% στον συντελεστή 23%.

Χιλιάδες μαθητές χωρίς δασκάλους και καθηγητές

www.prin.gr

Δραματική επιδείνωση των μορφωτικών συνθηκών για τη λαϊκή πλειοψηφία




ΝΤΙΝΑ ΡΕΠΠΑ

Η ώρα της κρίσης έφτασε και τα επικοινωνιακά κόλπα δεν μπορούν πια να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης για τα πρωτοφανούς έκτασης προβλήματα στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Ακόμα κι η Ά. Διαμαντοπούλου υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι θα είναι η δυσκολότερη χρονιά από τη μεταπολίτευση. Το πιο σημαντικό αφορά τα χιλιάδες κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό.