Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Αφιέρωμα του CNN στον Βαρθολομαίο


«Ο τελευταίος Πατριάρχης στην Τουρκία;»
Ένα εκτενές αφιέρωμα στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και την ελληνική ορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης φιλοξενεί το CNN, με αφορμή την πρόσφατη λειτουργία στη Μονή Σουμελά, μετά από 80 χρόνια.
Στο αφιέρωμα στο Πατριαρχείο και την ελληνική κοινότητα της Πόλης, με τίτλο "Ο τελευταίος Πατριάρχης στην Τουρκία;"

Καταγγέλλουν σχέδιο διάσπασης από τους ντορικούς

Καταγγέλλουν σχέδιο διάσπασης από τους ντορικούς

  Του ΝΙΚΟΥ ΑΡΜΕΝΗ
 Σχέδιο διάσπασης της Ν.Δ. καταγγέλλουν πλέον χωρίς μισόλογα υψηλόβαθμα στελέχη της Ρηγίλλης αφήνοντας να εννοηθεί ότι την «οργάνωση» και «τέλεσή» του, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, προωθεί η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ωστόσο, τουλάχιστον επί του παρόντος, δεν αναφέρουν δημόσια το όνομα της πρώην υπουργού.
«Είναι αφελής όποιος δεν βλέπει το αυτονόητο. Και ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι σε εξέλιξη προσπάθεια σταδιακής αποδυνάμωσης του κόμματος. Τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι απλώς δικαιολογίες», λένε στο νεοκλασικό, ενώ ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος μίλησε δημόσια για κύκλους που απεργάζονται τη διάσπαση της Ν.Δ.

«Κάψτε» μόνο την αναξιοπιστία


«Κάψτε» μόνο την αναξιοπιστίαΤο νέο εύρημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να πείσει πάνω από 300.000 επαγγελματίες να μπουν σε μία νέα περαίωση παλαιών χρήσεων, παραπέμπει σε όρους φορολογικής αμνηστίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, το βασικό κίνητρο, που δίνει η κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει τη μαζική συμμετοχή των υπόχρεων, είναι ότι όσοι θα πληρώσουν τους πρόσθετους φόρους

«Όχι» της ΝΔ για κοινό υποψήφιο με ΛΑΟΣ


Απορρίπτει η Ρηγίλλης πρόταση Καρατζαφέρη για κοινή υποψηφιότητα Αβραμόπουλου στην Περιφέρεια Αττικής
Aιχμηρή απάντηση έδωσαν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη κύκλοι της Ρηγίλλης με αφορμή την πρόταση που διατυπώνει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής να στηριχθεί από κοινού υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δ Αβραμόπουλος και να αποσυρθεί ουσιαστικά η υποψηφιότητα Κικίλια που έχει ανακοινώσει η Ν.Δ.
«Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μην δώσουμε και τον μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ . Να προτείνει τον κύριο Αβραμόπουλο και θα μπορούσαμε και εμείς να τον στηρίξουμε με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Η Ν.Δ. έχει υποψήφιο Νίκης, Ανανέωσης και Ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις