Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σε πλήρες αδιέξοδο κυβέρνηση - «τρόικα»...


Πολιτική ρευστότητα με απρόβλεπτες συνέπειες προκαλεί η παταγώδης αποτυχία των στόχων του Μνημονίου της ντροπής και της υποταγής. «Τρόικα» και κυβέρνηση παρακολουθούν με βαθύτατη ανησυχία (ανησυχία που συμμερίζεται και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντ. Στρος Καν) το βάθεμα της ύφεσης και τη μεγάλη αδυναμία είσπραξης εσόδων, που σηματοδοτούν την κατάρρευση της συνταγής της άγριας λιτότητας και του....

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΠΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΛΛΑ ?...


Μια ολόκληρη επικοινωνιακή φιέστα στην οποία συμμετείχαν όλα σχεδόν, τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και μια πρόταση εξαγοράς κρατικών τραπεζών, που χαρακτηρίστηκε, πομπωδώς, "κίνηση ματ", αφού οδηγήθηκε στη λησμονιά, τώρα ενταφιάζεται και τυπικά.
Οι «Λογοπλοκίες», ενάντια στο ρεύμα, είχαν γράψει πως "ο βασιλιάς είναι γυμνός", όταν όλοι οι υποτακτικοί του ήταν στην αρένα και τον ζητωκραύγαζαν ! Στην ανάρτηση της 17-7-2010, είχαμε αποκαλύψει πως ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !...

Τι είπε πάλι ο Γιώργος;

papandreou_bafosΤα είπε ο ΓΑΠ:
Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε  και να προστατέψουμε  την τιμή και την  υπόληψη του πολιτικού  κόσμου στα μάτια  των πολιτών.
Είμαστε εδώ για να πείσουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ότι υπηρετούμε τα δικά τους συμφέροντα και μόνο τα δικά τους συμφέροντα.
Είμαστε εδώ για να  θωρακίσουμε όσο ποτέ άλλοτε την αυτονομία  της πολιτικής.
Όλη μου την πολιτική πορεία παλεύω για  την μεγάλη αλλαγή: να αποκτήσουμε επιτέλους  και στην Ελλάδα ένα  κράτος και ένα  πολιτικό σύστημα  στην υπηρεσία του  πολίτη.
Δεν ξεχνώ ποτέ ότι τα εκατομμύρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων στις 4 του Οκτώβρη μας εξέλεξαν δίνοντας μας αυτή ακριβώς την εντολή: να κάνουμε τώρα όσα δεν κάναμε δεκαετίες. Να αλλάξουμε τόσο ριζικά την Ελλάδα, ώστε να βγει οριστικά από τον φαύλο κύκλο της παρακμής. Να αναμορφώσουμε τόσο ριζικά το κράτος, ώστε, αντί για εμπόδιο σε κάθε πρωτοβουλία και καινοτομία, να γίνει πραγματικός μοχλός ανάπτυξης και αξιοποίησης των ισχυρών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πατρίδας μας, για να μην ξανακινδυνεύσουμε με χρεοκοπία. Ποτέ πια.
και άλλα πολλά ....
Αυτός ή εμείς παίρνουμε ληγμένα;
πηγη

«Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;…»

Πώς κατάντησαν έτσι την Κοινωνία; Μια «αγέλη» φιλοτομαριστών. Ο καθένας προσπαθεί να σώσει το σπιτάκι του, την οικογενειούλα του, τον εαυτούλη του. Κυρίαρχη ιδεολογία ο ωχαδερφισμός: «Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;…». Εννοιες ξεθωριασμένες ή άγνωστες, η αλληλεγγύη, η κοινωνική συμμετοχή, η συλλογικότητα.
Τυχαίο, που μείναμε αμήχανοι και σιωπηλοί στον Αρμαγεδδώνα του Μνημονίου; Δεν νομίζω…

Ακόμα διακοπές είναι αυτό; (Μέρος 2ο)

Έντεκα μέρες μετά την τελευταία μου ανάρτηση και ο πρωθυπουργός είναι ακόμα διακοπές, αυτή τη φορά ολιγοήμερες στο Ηράκλειο!!! Και τα ΠΑΣΟΚια μας λένε ότι δεν είναι αποκομμένος, αλλά μιλάει με τους συνεργάτες του!!! Τι λέτε ρε; Σοβαρά; Δεν το περίμενα αυτό από τον Γιωργάκη!!! Ρε ζώα... ξέρετε κανένα πρωθυπουργό που στις διακοπές του να μην μιλούσε με συνεργάτες του; Αλλά αυτά σας λένε, αυτά λέτε.

ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ

Ενω στην Ελλάδα απομένει μόνο ο....κεφαλικός φόρος να ανακοινωθεί και εμείς ως Ελληνες αρνούμαστε να τιμήσουμε την ιστορία μας και να εκδιώξουμε τα τρωκτικά απο την χώρα.
Στην ΕΕ συνεχίζεται ο "έρανος" υπέρ Ελλάδος που ονομάζουν "Μηχανισμό Στήριξης" και τον οποίο εγκαινίασε ο ζητιάνος πρωθυπουργός μας που περιόδευσε γι αυτόν τον λόγο σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η περήφανη Ελλάδα κατάντησε επαίτης να λοιδορείτε απο υπαρκτούς και ανύπαρκτους.
Απο εχθρούς και φίλους.