Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ καταγράφει πτώση μεγαλύτερη του εισερχόμενου, εκτιμούν παράγοντες της αγοράς. Δηλαδή, τα... Τα σπασμένα της κρίσης

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ καταγράφει πτώση μεγαλύτερη του εισερχόμενου, εκτιμούν παράγοντες της αγοράς. Δηλαδή, τα ξενοδοχεία μας αν γεμίσουν φέτος το καλοκαίρι θα είναι με ξένους κι όχι με Ελληνες. Η κυβέρνηση συστηματικά ασχολείται με το εάν μπορεί ή εάν αξίζει να κάνει κάτι για να προσελκύσει ξένους τουρίστες (φέτος δεν έκανε τίποτα, ελλείψει χρημάτων).

Bloomberg: Οι αγορές εμπιστεύονται την Αργεντινή παρά την Ελλάδα

Οι αγορές δε φαίνεται να εμπιστεύονται ακόμη την ελληνική οικονομία και θεωρούν ότι το ελληνικό χρέος είναι λιγότερο ασφαλές από εκείνο της Αργεντινής!

Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, τονίζοντας ότι η αργεντίνικη οικονομία αναπτύσσεται πλέον με τους ταχύτερους ρυθμούς από το 1992.

Εντός της εβδομάδας τα κρατικά CDS της Αργεντινής έχουν υποχωρήσει κατά 15 μονάδες βάσης, στις 817 μ.β., ενώ τα αντίστοιχα ελληνικά έχουν ενισχυθεί κατά 24 μ.β. και βρίσκονται πλέον 27 μονάδες βάσης υψηλότερα από της Αργεντινής, αναφέρεται στο δημοσίευμα

Ε.Ε.:" Ο.Κ. η δεύτερη δόση, αλλά πάρτε πιο σκληρά μέτρα"!

ImageΗ Επιτροπή θεωρεί ότι η Ελλάδα πληροί τους όρους για να λάβει τη δεύτερη δόση δανείων από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ, αλλά θα χρειαστούν πρόσθετες αλλαγές-επιβαρύνσεις για τους εργαζόμενους στο ασφαλιστικό, απελευθέρωση της ενέργειας και λύσεις στις ελλειματικές ΔΕΚΟ και ταχύτερο άνοιγμα των "κλειστών" επαγγελμάτων.

ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΕΟΤΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!












"Στην Μεσσηνία ακόμα τους γλύφουν...Είδα όμως το εξής περιστατικό στην γιορτή της αγκινάρας στην Μικρομάνη.Η εγκυμονούσα το δεύτερο βουλευτής Πασοκ Νάντια Γιαννακοπούλου (φωτογραφία αριστερά) , κόρη κομματόσκυλου,πήγαινε να
πάρει το αυτοκίνητό της.Συνάντησε μία μητερα με 2
παιδιά δημοτικού.... 

Τι θα συμβεί εάν το ΣτΕ κρίνει κατά του Μνημονίου;

Ας μην είμαστε αφελείς. Η χωρά μας με την υπογραφή της κυβέρνησης έχει παρατηθεί κάθε προστασίας και δικαιωμάτων που εγείρει η εθνική της ανεξαρτησία. Το ΣτΕ  λοιπόν αποτελώντας εθνική Αρχή μετά από το μνημόνιο καθίσταται απλά Άκυρο. Όπως ο υπουργός Οικονομικών.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

Μετά τη φτώχεια, την ανεργία, το στέγνωμα της αγοράς, το κλείσιμο των καταστημάτων, πού φέρουν την σφραγίδα και υπογραφή της κατοχικής «Κυβέρνησης του Μνημονίου» του Γ. Παπανδρέου, έρχεται και το «ξεχαρβάλωμα» της Διοικητικής μηχανής του Κράτους.

ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...


ΧΩΡΙΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΩΡΑ" Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...

Δεμένο χειροπόδαρα το Πασοκ και η Κυβερνησή του από το διαβόητο Μνημόνιο, προσπαθεί να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, και να προσφέρει ένα κοινωνικό πακέτο, ως δώρο στούς Έλληνες, με την ευκαιρία της ιδρυτικής του επετείου της 3ης Σεπτεμβρίου.
Δύο "γραμμές" υπάρχουν μέσα στην Κυβέρνηση οι οποίες μεταξύ τους συγκρούονται...