Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Το ιστορικό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Για την Εκκλησία μας η Θεοτόκος είναι «του πεσόντος Αδάμ η ανάκλησις, των δακρύων της Εύας η λύτρωσις». Βοήθησε στη σάρκωση του Χριστού, εξυπηρέτησε την παγκόσμια σωτηρία γιατί μ' αυτήν πραγματοποιήθηκε η προαιώνια απόφαση του Θεού: η σάρκωση του Λόγου και η δική μας σωτηρία(Ιω. Δαμασκηνός).Από τις Θεομητορικές εορτές ξεχωρίζει η εορτή της Κοιμήσεως (15 Αυγούστου).

Δεν υπάρχουν πλέον «αριστεροί» και «δεξιοί». Αντισταθείτε...

Πως περιγράφεται η κατάσταση σήμερα στην χώρα μας;
Βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το κρέας, τα φρούτα, τα λαχανικά έχουν μετατραπεί σε … χρηματιστηριακά … είδη.
Ασκούν οικονομική τρομοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη , με την ανεργία να καλπάζει , κυρίως για τους νέους μας , καταδεικνύοντας το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στην χώρα μας.
Τα ναρκωτικά, σαν μάστιγα τρυπούν το κορμί του νεότερου και δυναμικότερου κομματιού του λαού μας, της νεολαίας.
Η εγκληματικότητα , αποτέλεσμα της οικονομικής μας παρακμής , έχει γίνει καθημερινότητα στην ζωή των Ελλήνων .
Η ακρίβεια και τα χρέη είναι εκτός ελέγχου.
Τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες .
Η μεσαία τάξη είναι σε απόγνωση.
Ο πληθωρισμός κτυπά ρεκόρ δεκαετίας.
Η οικοδομική αγορά καταρρέει .
Δύο εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Εκτός όλων των παραπάνω , έχουμε μια πολιτεία, ένα κράτος χρεοκοπημένο και από ηθικές αξίες και αρετές, αλλά και οράματα για το λαό.
Έτσι σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι άλλα:
Είναι ο … μιλιταρισμός(!!!) που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις ( στη συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι εθνικές επέτειοι).
Πρόβλημα είναι ο…ρατσισμός(! ! !) των Ελλήνων απέναντι στους λαθρομετανάστες.
Καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης, η κατάργηση των παρελάσεων και του Σταυρού από την σημαία. Το τελευταίο το έχουν ήδη πετύχει. Σε δημόσια κτίρια, υπουργεία κλπ, η γαλανόλευκη κυματίζει πάνω σε ένα κολοβό κοντάρι. Σταυρός πουθενά! Ακούγονται δε τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες «προοδευτικές» φωνές που ζητούν την αφαίρεση του σταυρού και μέσα από τη ίδια τη σημαία, στο επάνω αριστερό μέρος της!
Ζητούν δηλαδή, τον ακρωτηριασμό του Εθνικού μας συμβόλου , τάχατες πως είναι επιταγή της Ε.Ε., όπως π.χ.ήταν επιταγή της Ε.Ε. η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, από την κυβέρνηση των κ.κ. Σημίτη, Πάγκαλου και Παπανδρέου !!!
«Προοδευτικές» φωνές που κρατούν ομήρους τους πολίτες αυτής της χώρας, χωρίζοντας τους σε αριστερούς και δεξιούς. Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί. Υπάρχουν μόνον οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης και οι πολέμιοι τους.
Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε! Σαν ενεργοί πολίτες, σαν υπεύθυνα άτομα, σαν λαός που διαθέτει κρίση και διάθεση αντίστασης στη Νέα Τάξη και στους εδώ υπηρέτες της. Η ισοπέδωση, που οδηγεί μαθηματικά στον πιο ολισθηρό κατήφορο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Ειδάλλως, η γενιά μας θα στιγματιστεί με το πιο θλιβερό κατάντημα:
Να είμαστε εμείς η γενιά που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Που δεν θα είναι πια Ελλάδα.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
Γιατί αύριο θα είναι πια αργά. Και το αύριο έρχεται πολύ γρήγορα. Και απείρως γρηγορότερα από όσο εμείς θέλουμε να πιστεύουμε…

Ελληνικό κατακαλόκαιρο 2010-1950


Λίγο πριν τα νέα μέτρα εναντίων της κοινωνίας και λίγο πριν τα ΜΜΕ της επώνυμης δημοσιογραφίας του Κούλογλου και των συν αυτών ξεκινήσουν την προπαγανδιστική τους επίθεση συνυπογράφουμε αυτό που είναι σε όλους ορατό.

Η πλήρη αποτυχία των όποιων μέτρων(προηγούμενων) στις πλάτες των εργασιακών και πολιτικών δικαιωμάτων στις ζωές όλων μας. Τα περιβόητα σπρεντς ξεπέρασαν τις 800μοναδες προς απογοήτευση των αρπακτικών και των κολαούζων τους στα ΜΜΕ που προέβλεπαν ανάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Επίσης ο πληθωρισμός η κάκιστη κατάσταση της οικονομίας τόσο στην παραγωγή όσο και στα έσοδα δείχνουν το βάθος των αρχιτεκτόνων της αμερικάνικης πρεσβείας και των λεσχειαρχών της Μπίλντεμπργκ που έχουν στρογγυλοκαθίσει στο ελληνικό σάπιο κοινοβούλιο.

Μέσα στο ορυμαγδό της επικαιρότητας αγωνιστικούς χαιρετισμούς στέλνει ο κοινοβουλευτικός θεσμός, ο Σιούφας, από την όμορφη Πάρο όπου παραλίγο γλίτωσε λαϊκές μπάτσες από πολίτες που τον αντιλήφθησαν.
πηγη

Αυξήσεις φωτιά σε χιλιάδες προϊόντα


Τη μετάταξη προϊόντων και υπηρεσιών από τον ΦΠΑ 11% στο 23% εξετάζει η κυβέρνηση
Η υστέρηση των δημοσίων εσόδων φέρνει πιο κοντά και ταχύτερα απ' ότι αναμενόταν τη μετάταξη πολλών προϊόντων και υπηρεσιών, που σήμερα υπάγονται σε συντελεστή ΦΠΑ 11%, στο 23%.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Το Βήμα, η μετάταξη θα αφορά περίπου το 30% των προϊόντων και των υπηρεσιών

Στα πράσινα πλοία που βουλιάζουν οι παπαγάλοι γίνονται ποντικοί

Από Factorx
«Η εγχείρηση επέτυχε, αλλά ο ασθενής απέθανε» λέει ο λαός.
Αυτό φαίνεται ότι έπαθε και η «κυβέρνηση του Μνημονίου»:
Πρώτα της έδωσαν «δημόσια συγχαρητήρια» διεθνώς, για τις προσπάθειές της. Κι ύστερα έγινε γνωστό, ότι τα Δημόσια Οικονομικά δεν πάνε και τόσο καλά.
Το έλλειμμα βρίσκεται εκτός στόχου!
Οπότε κάποια πρόσθετα μέτρα είναι πια αναπόφευκτα. Και γι’ αυτά άρχισε ήδη να προϊδεάζει η Τρόϊκα…

Σκουπιδόχαρτα μορατόριουμ και ΜΟΕ για την Άγκυρα - Δεκάδες παραβιάσεις από την Δευτέρα

ImageΤα παπούτσια τους γυαλίζουν με τα κείμενα του δήθεν "μορατόριουμ" και των περίφημων ΜΟΕ (Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) οι Τούρκοι πολιτικοί και στρατιωτικοί: Φρενίτιδα παραβιάσεων και παραβάσεων από 56 τουρκικά μαχητικά από την περασμένη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τα πριβέ γεύματα Δρούτσα και Νταβούτογλου στη Ρόδο και την επαύριο της νέας επίσκεψης του "Πίρι Ρέις" στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Συνολικά σε 23 περιπτώσεις παραβιάστηκαν τα εναέρια σύνορα της χώρας, ενώ υπήρξαν και 8 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών. 

Ο πολίτης – υποζύγιο έφτασε στα όριά του


Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό νόημα ορισμένων – διάσπαρτων, είναι αλήθεια, και ημιεπίσημων – διαρροών και διαβεβαιώσεων ότι «δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι φόροι» εις το εξής. Δέσμευση με την οποία ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει συνδέσει την παραμονή του στην υπουργική καρέκλα.
Μάλλον εννοεί τους άμεσους φόρους κάθε κατηγορίας.

Θεωρία και πράξη έτη φωτός μακρυά

Να που όσο περνάει ο καιρός τόσο αποδεικνύεται ότι αυτοί οι πολιτικάντκηδες άλλα λένε κι άλλα κάνουνε.
Η θεωρία ως γνωστόν απέχει πάρα πολύ από την πράξη...

Γ.Μ
πηγη

O «τέταρτος δρόμος» γιγαντώνει ύφεση και ανεργία

O «τέταρτος δρόμος» γιγαντώνει ύφεση και ανεργία
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε χθες συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 3,5% το δεύτερο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009, ενώ, μειώθηκε και κατά 1,5 % σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.
Συνολικά στο πρώτο εξάμηνο του έτους η πτώση του ΑΕΠ να αγγίζει το 2,9%.Το αποτέλεσμα αυτό προμηνύει ακόμα δυσμενέστερες εξελίξεις το δεύτερο εξάμηνο του έτους καθώς οι προβλέψεις της τρόικας αφορούν σε ύφεση της τάξεως του 4% στο σύνολο του έτους