Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Καραβάνι προσκυνητών στην Τραπεζούντα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσκυνητών της Παναγίας Σουμελά και του Ιστορικού Μνημείου του Πόντου λαμβάνουν οι τουρκικές Αρχές. Το καραβάνι των προσκυνητών από χθες έχει πάρει τον δρόμο από την Κωνσταντινούπολη προς την Τραπεζούντα και στόχος των Αρχών που επιτηρούν είναι να αποτρέψουν την πρόκληση και του παραμικρού επεισοδίου από ακραία στοιχεία· είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Στα πούλμαν οι προσκυνητές δεν συζητούν άλλο από την ώρα της ανάβασης στο Ορος Μελά, σ(τ)ου Μελά, όπως λένε στην ποντιακή διάλεκτο, από την οποία βαφτίστηκε με τους αιώνες και το ίδιο το μοναστήρι. Περίμεναν αυτά τα 45 λεπτά, που διαρκεί πεζή η ανάβαση, δεκαετίες ολόκληρες.

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑ "ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΥΣ..!!!



ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΠΟΥ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ 250.000 ΕΥΡΩ;;;

Έξι χρόνια μετά

Απ’ το καλοκαίρι της απόλυτης ευδαιμονίας, στον Αύγουστο της μεγάλης αγωνιάς. Η σιγουριά, η αισιοδοξία και η ελπίδα που γέννησαν οι Αγώνες του 2004 σκουριάζουν μαζί με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
Ναι, είναι μόλις έξι χρόνια μετά τους λαμπρούς και ένδοξους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας που συμβόλιζαν τη νέα σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας:  τη σύγχρονη χώρα, την ισχυρή Ελλάδα και τους Έλληνες γεμάτους προσδοκίες για το μέλλον. Μόνο που τώρα, τίποτα δεν θυμίζει εκείνες τις μέρες που ζούσαμε στο επίκεντρο του κόσμου, τον mediaκό ομφαλό της Γης.

Ο τελευταιος να παρει μαζι του και τον πρωθυπουργο.....

Παρακληση προς τους παραθεριστες της Παρου.

Τωρα μετα το δεκαπενταυγουστο που οι διακοπες φθανουν προς το τελος τους, και σιγα-σιγα θα επιστρεφεται.
Μια θερμη παρακληση του Ελληνικου λαου:

Τουριστική ύφεση πλην Μυκόνου



Λιγότερη κίνηση στους τουριστικούς προορισμούς δείχνουν τα στοιχεία. Μειωμένη η ακτοπλοϊκή κίνηση αλλά και ο τζίρος των ξενοδοχείων. Φθηνότερα τα δωμάτια φέτος κατά 10%, εκτός από τη Μύκονο.
Μείωση των τιμών των ελληνικών ξενοδοχείων κατά 10% δείχνει ο κατάλογος Ξενοδοχειακών Τιμών της trivago (www.trivago.gr) που αντανακλά τις τιμές της διαδικτυακής ξενοδοχειακής αγοράς μέσα από 53 online ταξιδιωτικούς πράκτορες και αλυσίδες ξενοδοχείων. Ωστόσο η Μύκονος αναδεικνύεται ο ακριβότερος νησιωτικός προορισμός της Ευρώπης τον εφετινό Αύγουστο, με τις τιμές στα ξενοδοχεία του νησιού να είναι ακριβότερες κατά 2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα της περυσινής χρονιάς.

Νέος, έξυπνος, άνεργος


Επίπεδα ρεκόρ στην  ανεργία των νέων καταγράφει σε έρευνά της η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας. Δημοσιεύεται ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας, που καθιερώθηκε το 1990 για τα προβλήματα των νέων ανθρώπων.

Κακά τα νέα από το μέτωπο της ανεργίας. Σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας των ΗΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ FORUM ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Χρήστης Κωδικός Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΠΟΛΙΤΙΚΗ arrow "Σπάει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση του ΔΝΤ: Στο 12% η "επίσημη" ανεργία "Σπάει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση του ΔΝΤ: Στο 12% η "επίσημη" ανεργία

ImageΤην μεγαλύτερη ανεργία από τότε που ιδρύθηκε η εθνική στατιστική υπηρεσία "μετρά" η Ελλάδα με το ποσοστό να φτάνει το 12%, αλλά στην πραγματικότητα να ξεπερνά το 15%, εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές. Και οι προβλέψεις ακόμα χειρότερες: Περί το 16% αναμένεται να κλείσει η "επίσημη" ανεργία και περί το 20% η ανεπίσημη στο τέλος του έτους, δυναμιτίζοντας τα θεμέλια του κράτους.