Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η ανεργία Εκτινάχθηκε στο 12% το Μάιο


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), η ανεργία το Μάιο του 2010 ανήλθε σε 12%, έναντι 8,5% το Μάιο 2009 και 11,9% τον Απρίλιο 2010.
Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας καταγράφεται στην ανατολική

Παρατείνει τις διακοπές του ο Πρωθυπουργός

Μια χαρά φαίνεται ότι τα περνάει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην Πάρο, όπου συνεχίζει ακάθεκτος τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Αν και αρχικά ο κ. Παπανδρέου είχε στο πρόγραμμά του να επιστρέψει για ένα τριήμερο στην Αθήνα και στη συνέχεια να ξαναφύγει για τον Δεκαπενταύγουστο, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και θα το πάει σερί μέχρι τις 16 Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψει για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Στην Πάρο πάντως, ο πρωθυπουργός περνά την ημέρα του με πολύ κολύμπι, ενώ κάνει καθημερινά κανό. Ο κ. Παπανδρέου ξεκινά από την Χρυσή Ακτή

Που είναι ρε παιδιά οι δημοσκόποι;





Από τον Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι τον Μάιο του 2010 είχαμε συνηθίσει να έχουμε την δημοσκόπηση της ώρας, την δημοσκόπηση της ημέρας, την δημοσκόπηση του Σαββατοκύριακου! Τελευταία όμως φαίνεται κάτι να έχει αλλάξει. Αυτή η ...γλυκιά συνήθεια του να γνωρίζουμε πόσες μονάδες είναι μπροστά ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ έχει σταματήσει! Είναι τυχαίο; Μπά δεν νομίζουμε...

Πειράματα με φόρους

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δημοσιοποίησε χθες η Τράπεζα της Ελλάδος για το έλλειμμα του Δημοσίου τον Ιούλιο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για την πορεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού. Τα δημόσια έσοδα τον περασμένο μήνα μειώθηκαν σε σχέση με τον Ιούλιο του 2009 παρά τις μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων ενώ και οι κρατικές δαπάνες αυξήθηκαν λόγω της πληρωμής υπέρογκων τόκων.
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ στα έσοδα δεν οφείλονται μόνο στην αδυναμία των εισπρακτικών μηχανισμών να κάνουν το στοιχειώδες, που είναι η συλλογή των φόρων, αλλά και στη βαθιά ύφεση της οικονομίας.