Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Επανέρχεται η ελεγχόμενη πτώχευση

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, αν και η ανάκαμψη του ευρώ από το 1,1877 της 7ης Ιουνίου οδηγήθηκε από την δημιουργία του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των 750 δισ. ευρώ και την ενίσχυση της γερμανικής οικονομίας, οι απαισιόδοξοι όπως ο Jim Rogers εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα κέρδη αυτά δεν θα διαρκέσουν.

Υποστηρίζουν ότι η Ευρωζώνη θα διασπαστεί καθώς τα μέτρα λιτότητας που υιοθετήθηκαν από τις Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και άλλα κράτη θα πλήξουν την ανάπτυξη και θα διευρύνουν την "κόντρα" με τα ισχυρότερα κράτη μέλη.

Από την πλευρά του,

Η Ν.Δ. ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ "DON TOMAZO"

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ" ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΟΤΖΟΛΑ...

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Ν. Δ., κα Βασιλική Τζότζολα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Ο πρωθυπουργός του Μνημονίου επιμένει να μαζεύει γύρω του ξένους συμβούλους.
Το ερώτημα είναι:
Γιατί όχι Έλληνες;
Και πόσο κοστίζουν οι.... "απευθείας αυτές αναθέσεις";
Περιμένουμε απάντηση ».

Τα γιουσουφάκια της "ενημέρωσης" και η κυβέρνηση της Πάρου!

Μας περνάνε για ηλίθιους;


Φανταστείτε να ήταν πρωθυπουργός ο "κουρασμένος" Καραμανλής και να βρισκόταν από τις αρχές Ιουλίου σε συνεχείς - παρατεταμένες διακοπές σε διάφορα  νησιά! 
Έχοντας γράψει στα παλαιότερα  των υποδημάτων του την οικονομική κρίση που πλήττει την κοινωνία, την Ελλάδα και τους Έλληνες. 
Ένα τέτοιο φαντασιακό σενάριο δεν θα μπορούσε έστω και κατά ελάχιστο να ήταν αληθινό κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και ακόμη χειρότερα με Παπανδρέου πρωθυπουργό.
Σήμερα τα φιλοκυβερνητικά έντυπα, δηλαδή τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης, αναφέρονται με σοβαρότητα στην ... κυβέρνηση της Πάρου, όπως την αποκαλούν, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του μαζί με τους βασικούς του συνεργάτες από το κυκλαδίτικο νησί. 
Καταλαβαίνουν και αυτοί ότι το πράγμα παράγινε, δεν πάει άλλο και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα!
Ο πρωθυπουργός της ...παραλίας είναι εκτός τόπου και χρόνου, όπως ήταν πάντοτε.
Θαρρεί κανείς από όλους αυτούς του Μαξίμου, που κατευθύνουν τα γραφόμενα στις "φυλλάδες" τους, ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει ότι ο ... παραλίας έχει εγκαταλείψει το καράβι και κάνει διακοπές με το κανό;
Το βράδυ, να είστε σίγουροι, ότι θα παρακολουθήσετε το μεγαλείο  του συντονισμού των "Δελτίων Ειδήσεων", με show  τις νέες πρωτοβουλίες της λαοπρόβλητης κυβέρνησης της ...Πάρου! 
Χαλάλι μας!
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

Κάμψη της οικοδομής κατά 12,4%, τον Μάιο



Μείωση 12,4% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Μάιο, σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, κατά τον μήνα Μάιο 2010, το μέγεθος της συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας (Ιδιωτικής-Δημόσιας) στο σύνολο της χώρας, μετρούμενο με βάση τις εκδοθείσες οικοδομικές άδειες, ανήλθε σε 4.134 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 776,8 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 2.826,4 χιλιάδες m3 όγκου, παρουσίασε δηλαδή, μείωση κατά 12,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 22,6% στην επιφάνεια και κατά 22,0% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.
Το μέγεθος της Ιδιωτικής Οικοδομικής Δραστηριότητας,

Δεκάδες «λουκέτα» στα εμπορικά της Αθήνας και του Πειραιά

thumb
Το ένα μετά το άλλο μπαίνουν τα «λουκέτα» στα καταστήματα των εμπορικών δρόμων της Αθήνας σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, η αναλογία κλειστών προς ανοικτών καταστημάτων βρίσκεται στο 17% ενώ η οδός Σταδίου να καταγράφει την υψηλότερη αναλογία αγγίζοντας το 25% και ακολουθούν η οδός Πανεπιστημίου με 20% και η Ερμού με 15%.

Πιο βαθιά στην ύφεση η οικονομία

Πιο βαθιά στην ύφεση η οικονομία
Πιο βαθιά στην ύφεση η οικονομία
Προκειμένουν να αντιμετωπίσουν την ύστερηση στα έσοδα, στην κυβέρνηση ετοιμάζουν φορολογική αντεπίθεση μέσω διασταυρώσεων, ελέγχων, αλλά και της αναδιάρθρωσης του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα αλλά και να έρθει πιο κοντά ο στόχος για την μείωση του ελλείμματος, που τουλάχιστον για την ώρα δεν τίθεται εν αμφιβόλω.

Ζυμώσεις στα κόμματα για τις τοπικές εκλογές


«Πονοκέφαλος» η αναζήτηση προσώπων για δήμους και περιφέρειες
Μπορεί επισήμως τα κόμματα να βρίσκονται σε ολιγοήμερες διακοπές, ωστόσο, οι ζυμώσεις για τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν δήμους και περιφέρειες καλά κρατούν.
Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρεται στο Βήμα της Τρίτης, οι υποψηφιότητες προσώπων εκτός κόμματος διχάζουν τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Αδειάζει Γερουλάνο και κυβέρνηση ο Νίκος Παπανδρέου.

Αδειάζει Γερουλάνο και κυβέρνηση ο Νίκος Παπανδρέου.

«Εκείνο που δεν έχει καταλάβει η νέα διακυβέρνηση είναι ότι το υπάρχον μοντέλο τουρισμού που χτίζαμε τόσα χρόνια έχει λήξει οριστικά».
Αυτή η ευθεία βολή προς την κυβέρνηση και ειδικότερα προς το πρόσωπο του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνου δεν προέρχεται από κάποιον αντιπολιτευόμενο, αλλά από τον.… αδερφό του πρωθυπουργού , τον κ. Νίκο Παπανδρέου.
Το πρόσφατο άρθρο παρέμβαση του κ. Παπανδρέου στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» με τίτλο «Η τέλεια καταιγίδα στον Τουρισμό» , έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη δοκιμασία που περνούν το τελευταίο διάστημα,  οι σχέσεις της οικογένειας Παπανδρέου με τον κ. Γερουλάνο .

Εφιάλτης στη Ρωσία


Τεράστιες οι καταστροφές από τις φωτιές στη Ρωσία. Απειλείται και ένα κέντρο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων. Ο χειρότερος καύσωνας τα τελευταία 1.000 χρόνια, λένε οι επιστήμονες. Φόβοι για επιδημίες
Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης γύρω από ένα τεράστιας έκτασης κέντρο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων, που απειλείται από τις μεγάλες φωτιές στα Ουράλια, όπως απειλείται και η Μόσχα όπου τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια πολίτες υποφέρουν από τους πυκνούς καπνούς και τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εδώ και πολλές ημέρες.
Στο γιγάντιο αυτό εργοστάσιο, όπου το 1957 είχε σημειωθεί μια πυρηνική καταστροφή, επεξεργάζονται τουλάχιστον 400 τόνοι πυρηνικών αποβλήτων ετησίως, ενώ εκεί υπάρχει και χώρος αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων πυρηνικών αποβλήτων.
Σημειώνεται ότι και σε άλλες ρωσικές περιοχές, που απειλούνται από τις φωτιές,