Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Οδηγούνται στην εκκένωση της Μόσχας

Μέτρο προστασίας, η απομάκρυνση από τη μολυσμένη περιοχή
Οδηγούνται στην εκκένωση της ΜόσχαςΣοβαρή απειλή για την υγεία ο γεμάτος μικροσωματίδια πυκνός καπνός που έχει πνίξει εδώ και μια εβδομάδα τη Μόσχα.
Ο καπνός αποτελείται από επιβλαβή μικροσωματίδια, μεγέθους τουλάχιστον 10 μικρών, κυρίως μονοξειδίου του άνθρακα και συγκεκριμένων υδρογονανθράκων. Ο μολυσμένος αέρας

Ο Καρατζαφέρης στηρίζει κι άλλον Ντορικό, τον Γιώργο Κοντογιάννη!

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η Ντόρα Μπακογιάννη έθετε βέτο – και μάλιστα με σκληρό και απόλυτο τρόπο – σε οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενη προσέγγιση της Ν.Δ. με το ΛΑΟΣ λέγοντας ότι είναι αντίετη στη συνεργασία με “τα άκρα”… Κατά περίεργο τρόπο σήμερα, παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών, όλοι σχεδόν οι υποστηρικτές της Ντόρας βρίσκονται τόσο κοντά στον Καρατζαφέρη που κινδυνεύουν να τον κάνουν να φαίνεται…

Άνοδος των βάσεων στις σχολές «μεσαίας βαθμολογίας»


Προτίμηση σε σχολές που «δίνουν» δουλειά
Σε χαμηλά επίπεδα αναμένεται να κινηθούν φέτος οι αυξομειώσεις στις βάσεις εισαγωγής στις υψηλόβαθμες -και περιζήτητες- σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω του μεγάλου αριθμού αριστούχων (10.571 έναντι 10.688 πέρσι), ενώ σε πολλά τμήματα «μεσαίας βαθμολογίας» αναμένεται άνοδος εξαιτίας του, επίσης αυξημένου σε σχέση με πέρσι, αριθμού υποψηφίων. Από τα φετινά στοιχεία προκύπτει, επίσης, μία σημαντική «στροφή» των υποψηφίων σε Τεχνολογικά Ιδρύματα που μπορούν να εξασφαλίσουν το εργασιακό τους μέλλον.

"ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"..!!!


Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...


Καθόλου τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Αρχηγού του Ναυτικού της Ρωσίας Ναύαρχου Βλ. Βισοτσκι, ότι το Κρεμλίνο θέλει "να αποκτήσει ισχυρή παρουσία στο Αιγαίο"...
Πρόκειται γιά σαφή προειδοποίηση προς την Αθήνα, ότι η Μόσχα θέλει βάσεις, αγκυροβόλια και διευκολύνσεις στο Αιγαίο...
Βέβαια όλα αυτά σε συνάρτηση με τη διαφαινόμενη, -- άν όχι ειλημμένη απόφαση -- της Κυβέρνησης του Γιώργου, να τα "παραχωρήσει όλα στους Αμερικανούς"..!Εδώ θα πρέπει να λήφθούν σοβαρότατα υπ΄ 'οψιν και οι συνεχείς παροτρύνσεις των Αμερικανών στην Αθήνα ότι:
"Βρέστε τα με την Τουρκία στο Αιγαίο , διότι η παράταση...εγκυμονεί κινδύνους".!

Η μέθοδος Οθωμανικής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ο κύριος Βαλλιανάτος

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η επιβολή αυτής της άθλιας διακυβέρνησης απαιτεί την ύπαρξη πλήρως ευτελισμένων κυβερνητικών παραγόντων και “οπαδών”. Αυτή τη μέθοδο ο ΓΑΠ τη γνωρίζει (;) και την εφαρμόζει πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός.
Η λεγόμενη μέθοδος πειθαρχείας που εφήρμοζαν οι Σουλτάνοι στους επιτελείς τους: Τους υποχρέωναν να παρακολουθούν τον βιασμό των αγαπημένων τους προσώπων, ιδιαίτερα των παιδιών τους για να αποδείξουν την αφοσίωση τους στον Σουλτάνο.

Καυτό πολιτικό καλοκαίρι αλλά χωρίς πρόωρες κάλπες


ragkousiss
ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ 2007, ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΟ 2009

Γιατί γιατρέ μου;


Γιατί γιατρέ μου;Η εκτόξευση του τιμαρίθμου σχεδόν στο 6% καθιστά την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ακρίβεια,γιατρέ μου ,όταν πέρυσι  τέτοια εποχή επί  ΝΔ (που όπως λέει ο σημερινός πρωθυπουργός μας ήταν αυτή που οδήγησε την χώρα στα τεράστια ελλείμματα και στην χρεωκοπία) ο τιμάριθμος …..κινείτο κάτω από το 1%!
Έχω δίκιο γιατρέ μου; Φυσικά θα μου πεις αφού αυτά είναι αριθμητικά δεδομένα που υπόκεινται στους κανόνες και στη βάσανο της λογικής.
Τι φταίει όμως γιατρέ μου ; Καθώς φαίνεται υπόλογα είναι τα  δύο υπουργεία που ασχολούνται με τα Οικονομικά.Το ένα επιρρίπτει τις ευθύνες στο άλλο. Το Υπουργείο Οικονομικών επιρρίπτει τις ευθύνες στο Υπουργείο Οικονομίας

Ξεκαθαρίζει το «τοπίο» για τα πλασματικά έτη


ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ στο ζήτημα εξαγοράς των πλασματικού χρόνου εργασίας θα επέλθει με την έκδοση, εντός των επόμενων ημερών, εγκυκλίου από το Yπουργείο Εργασίας. Στην εγκύκλιο θα ορίζονται οι εννέα περίοδοι ασφάλισης που επιτρέπεται από το 2011 να εξαγοραστούν, εκ των οποίων οι έξι επί πληρωμή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην εγκύκλιο θα καθορίζεται ρητά ότι μόνο όσες περίοδοι εξαγοράζονται με πληρωμή θα εξασφαλίζουν προσαύξηση στις συντάξιμες αποδοχές. Ωστόσο και οι εννέα περίοδοι θα συνυπολογίζονται για τη θεμελίωση του συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

«Κοινωνικό Μνημόνιο» και πράσινα άλογα

Ηδη τα καθεστωτικά κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αρχίσει να αναπαράγουν τις διαρροές του Μαξίμου για σκληρή δουλειά που γίνεται αυτή την περίοδο στα υπουργεία ώστε να παρουσιαστούν τα μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα για να πάρει μπροστά η οικονομία. Επίσης, μαγειρεύονται μέτρα για τους ασθενέστερους, χωρίς φυσικά κάτι συγκεκριμένο ή κάποιες αυξήσεις σε χαμηλούς μισθούς και συντάξεις που θα μπορούσαν να δώσουν ανάσες. Αλλωστε, αν υπήρχε αυτή η προοπτική για ποιο λόγο να αδειάσουν τις τσέπες του κόσμου πριν από λίγους μήνες;