Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η αποτυχημένη κυβερνητική τρόικα


Οι σύγχρονοι κυβερνητικοί φωστήρες με πρόφαση ότι η χώρα κινδυνεύει με πτώχευση και ότι κινδυνεύουμε με πλήρη οικονομική διάλυση ξεκίνησαν εδώ και μήνες την σφαγή εργασιακών , μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.
Η προκλητική σοσιαλιστική τρόικα(Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδος) που μας οδήγησε στην ομηρία του ΔΝΤ και των λοιπών… δυνάμεων είναι καταδικασμένη να αποδοκιμασθεί με οξύ τρόπο από εκατομμύρια εργαζόμενους.
Αν πιστεύουν λοιπόν οι τωρινοί εξουσιαστές ότι με τέτοια αντεργατικά μέτρα θα αντιμετωπίσουν την πλαστή εθνική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις μάλλον ζουν σε άλλο πλανήτη!
Διότι αντί να μας βγάλουν από την εθνική κρίση με αναπτυξιακά και φιλολαϊκά μέτρα εφάρμοσαν ακριβώς το αντίθετο και το μόνο που έχουν πετύχει ως τώρα είναι μια τεράστια κοινωνική αδικία:
ΟΠΩΣ…

Όλη η προκήρυξη της ΣΕΧΤΑΣ

Sexta_pro1
 
Η Σέχτα Επαναστατών οπλίζεται ξανά
Στο σημερινό κόσμο το πιο βίαιο πράγμα είναι να μένεις απαθής. Όλη μας η ζωή κατακλύζεται από τη βία. Και όταν δεν είναι η βία των μπάτσων, των κρατητηρίων, των φυλακών, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο ύπουλα. Μιλάμε για μία βία χωρίς αίμα. Για τη βία της εικόνας, των διαφημίσεων, της καταναλωτικής μαστούρας, των ψυχοαδιέξοδων, της μοναξιάς. Ζούμε σε άθλιες πόλεις, τρώμε πλαστικό φαγητό, ενημερωνόμαστε με κατασκευασμένες ειδήσεις, ψωνίζουμε τυποποιημένα προϊόντα, εργαζόμαστε σε αηδιαστικές δουλειές, θαυμάζουμε.........
κάλπικα πρότυπα, φτιάχνουμε τα μικρά ιδιωτικά κελιά μέσα στα σπίτια μας με τη χαρούμενη επίπλωση.

Εμείς κουραστήκαμε από αυτό το κενό ζωής. Είπαμε φτάνει πι... όχι άλλες ξοφλημένες μέρες... όχι άλλες ταπεινώσεις στη δουλειά... όχι άλλες δανεικές προσευχές για καληνύχτα... 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ: Τους έχει στο "χέρι" η ΝΔ με 4 πορίσματα

Τέσσερα πορίσματα που σκοπίμως, όπως λέει, είχε αγνοήσει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει οτι έχει στα χέρια της η ΝΔ για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

Στον Άρειο Πάγο μετέβησαν το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ, Ευ. Στυλιανίδης, και ο γραμματέας της ΚΕ, Αν. Λυκουρέντζος.

Τα δύο στελέχη του κόμματος κατέθεσαν στον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τέσσερα πορίσματα, που έχει στη διάθεσή της η ΝΔ, σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε ότι η ΝΔ στηρίζει την ελληνική δικαιοσύνη και με την κατάθεση του πορίσματος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών της 1ης Ιουλίου του 2010, «καταγγέλλουμε την πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεθόδευσε επίθεση κατά της ΝΔ και στηρίχθηκε στην απόκρυψη σημαντικών και αδιάσειστων στοιχείων».

Εθνικιστικό αλβανικό παραλήρημα για τα δικαιώματα των Τσάμηδων.


Του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

«Αδέλφια, σας υπόσχομαι ότι έπειτα από ένα χρόνο εμείς όλοι μαζί θα γιορτάσουμε στην Ηγουμενίτσα όπως οι πρόγονοί μας», δήλωνε γεμάτος περηφάνια ο Ντασαμίρ Ταχίρι, βουλευτής του αλβανικού κόμματος PDU, που υποστηρίζει «τα δικαιώματα των Τσάμηδων», σε ένα ακόμα εθνικιστικό παραλήρημα κατά τη διάρκεια του «4ου Φεστιβάλ Τραγουδιού και Χορού για την Τσαμουριά» στους Αγ. Σαράντα πριν από λίγες μέρες.

Θα μας τρελάνει ο Παπανδρέου


Ο συνεχώς ταξιδεύων πρωθυπουργός μας σε μια στάση στη Βουλγαρία δήλωσε στη βουλγαρική εφημερίδα «Τrud». «Ο σοσιαλισμός δεν υποχωρεί. Αντίθετα, οι προοδευτικές αξίες όπως είναι η κοινωνική δικαιοσύνη ποτέ δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η χρηματοοικονομική κρίση του 2008 ήταν απλώς ένας συναγερμός,σαν να σας ξυπνάει το πρωί το ξυπνητήρι».

Αποκαλύψεις για την οικία Ακη

Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Αμυνας, Α.Τσοχατζόπουλου είναι ο ιδρυτής της off shore εταιρείας Torcaso, στην οποία ανήκε το σπίτι του πρώην υπουργού στην Διονυσίου Αρεοπαγήτου, αποκαλύπτει ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Γ.Γκρόζο. Αποκαλύψεις σχετικά με το σπίτι του Ακη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγήτου, το οποίο ανήκε στην off shore εταιρεία Torcaso έκανε ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Γιώργος Γκρόζος.
Οπως είπε ο κ.Γκόζος ιδρυτής της Torcaso, η οποία εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου είναι ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Άμυνας, Νίκος Ζίβρας.
Οπως έχει γίνει γνωστό, στην υπόθεση της μεταβίβασης του ακινήτου είχε εμπλακεί ο Βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος φέρεται ως δικαιούχος της κυπριακής offshore εταιρείας Torcaso Investments Ltd, στην οποία ανήκε η οικία του Ακη Τσοχατζόπουλου πριν περάσει στην αμερικανική offshore Nobilis INT και από αυτή στη Β. Σταμάτη τρεις μέρες πριν από την ψήφιση νόμου που πενταπλασίασε τη φορολογία ακινήτων τα οποία κατέχονται από εξωχώριες εταιρείες.
Ο Γ. Σαχπατζίδης έγινε γνωστός μέσω των ανταλλαγών ακινήτων με τη Μονή Βατοπεδίου και γι' αυτό τον λόγο......

"ΠΑΣΟΚΟΔΙΚΕΙΟ" Νο (3)...ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..



ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...