Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Από τα 11,5 δισ. "δανεικά", τα 9,7 δισ. ευρώ αναλογούν στο ΠΑΣΟΚ

Αποστομωτική απάντηση στο ΠΑΣΟΚ που επιμένει εν όψει της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία στη θεωρία περί διόγκωσης του ελλείμματος από την κυβέρνηση της Ν.Δ., έδωσε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσιάζοντας στοιχεία για τον αλόγιστο δανεισμό που προχώρησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για εξοπλιστικά προγράμματα.
Επικαλούμενος στοιχεία της αρμόδιας Διεύθυνσης Δημοσίου

Πληθωρισμός 5,2% έναντι 1,4%


Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στις αυξήσεις των τιμών και τον Ιούνιο
Η Ελλάδα κατέχει σταθερά την πρωτιά στις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, που πραγματοποίησε το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή για τον Ιούνιο, σε ετήσια βάση.

Στον εισαγγελέα με 4 πορίσματα. Απόκρυψη σημαντικών στοιχείων για το Βατοπαίδι καταλογίζει στην κυβέρνηση η ΝΔ


Απόκρυψη σημαντικών στοιχείων για το Βατοπαίδι καταλογίζει στην κυβέρνηση η ΝΔ
Tον εισαγγελέα του ΑΠ επισκέφθηκαν την Τρίτη δύο βουλευτές της ΝΔ προκειμένου να καταθέσουν 4 πορίσματα για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, τα οποία -όπως υποστηρίζουν- αποδεικνύουν ότι το Δημόσιο δεν υπέστη ζημιά από την ανταλλαγή των ακινήτων.
Οι βουλευτές Ανδρέας Λυκουρέτζος και Ευρ.Στυλιανίδης κατήγγειλαν «την πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεθόδευσε τη σπίλωση της Νέας Δημοκρατίας και στηρίχθηκε στην απόκρυψη σημαντικών και αδιάσειστων στοιχείων».
Παράλληλα, κάλεσαν την κυβέρνηση να απαντήσει γιατί αποκρύπτει τα πορίσματα.
ΠΗΓΗ

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

protagon
Σαν τρελό φορτηγό

Τα κουβαρνταλίκια της Ντόρας


Τα κουβαρνταλίκια της ΝτόραςΑθήνα 2003.Η δήμαρχος Ντόρα Μπακογιάννη, έχοντας στο πλευρό της τον ανθυποψήφιό της Χρ. Παπουτσή (!) εξαγγέλλει διάφορα μεγαλεπήβολα …έργα.
Είναι βλέπετε προολυμπιακή περίοδος και συγχρόνως καλλιέργειας του απαραίτητου ηγετικού προφίλ της ψηλής,  συμφώνα με τον ….σχεδιασμό (που ανατράπηκε όμως «βιαίως» από την βάση της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο).
Τα ταμεία όμως του Δήμου Αθηναίων είναι προ πολλού μείον. Και τι έγινε; Σιγά τα ωά!

Η Στρατηγική της Κρίσης στην Ελλάδα

20web300px
Το πιο κρίσιμο για τις εξελίξεις στην χώρα μας αυτήν την περίοδο, είναι η αντίληψη της μορφής της κρίσης, η οποία ταλανίζει την χώρα. Αν δεν καταλάβεις την λειτουργική σημασία της κρίσης για την μετεξέλιξη του καθεστώτος ηγεμονίας στον τόπο μας, είναι αδύνατον να τοποθετηθείς, ως ομάδα ή ατομικά, απέναντι στις κοινωνικές συνέπειες που αυτή προκαλεί. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι να εσωτερικεύσει κανείς την στρατηγική της κρίσης στην σημερινή Ελλάδα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ..."ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ" ΣΤΟ ΜΙΡΑΜΑΡΕ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..

"ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ" ΑΠΟ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ....

Έ, μα πως να γίνει...
Σε τρείς ημέρες έρχεται Παρασκευή.
Τουτέστιν τριήμερο διακοπών.
Χωρίς διακοπές και μάλιστα ..."χωρίς ενοχές" , θα έμεναν οι Υπουργοί μας;
Άστε πού οι περισσότεροι τις είχαν "μάθει" παιδιόθεν, από τη μαμά τους...
Ξέρετε τι ξύλο, έχουν φάει να συνηθίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές;
Άλλο θέμα, αν κυκλοφόρησε εσχάτως σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο, Αρχηγός κόμματος χωρίς να.. ξέρει μπάνιο, φορώντας μάλιστα...μπουφάν με 40 βαθμούς υπό σκιά..!
Λένε ότι το μπουφάν δεν οφείλετο στις "καρακιτσάτες" συνηθειές του, αλλά σε ιατρικές του ανάγκες...

Έ, λοιπόν οι Υπουργοί μας , να μην επωφεληθούν απο το Παγκόσμιο Συνέδριο των Κρητών, που ξεκινά την Παρασκευή και θα παραστεί και ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, να ρίξουν και καμιά βουτιά --όσοι ξέρουν μπάνιο -- στό πολυτελές ξενοδοχείο "ΜΙΡΑΜΑΡΕ";

Για περάστε, για περάστε.! Πωλούνται και τα ...αεροδρόμια.!

Την πρόσληψη συμβούλου για την ουσιαστική ιδιωτικοποίηση των 34 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Υποδομών Ν. Σηφουνάκης, που διευκρίνισε ότι το Δημόσιο θα παραμείνει ιδιοκτήτης (;) αλλά θα μπορεί να ιδρύει ανώνυμες εταιρείες ή να εκχωρεί την ανάπτυξη και εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων σε

20% ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ειρήνη Δ. Καρανασοπούλου
Κατακόρυφη είναι η αύξηση της ανεργίας, που με τους πλέον ήπιους υπολογισμούς αναμένεται να φτάσει το 14% το 2011 (ανεπισήμως όλοι μιλούν για 20%). Οι ουρές των ανέργων λειτουργούν ως μέσο πίεσης προς τον εργαζόμενο να δεχτεί περικοπές του εισοδήματός του
ΜΕΙΩΣΗ έως...